Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Имате ли кредити, кредитни карти и задължения по тях?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Имам

и кредит и транскард и си ги ползвам, но и редовно си ги препълвам за да ми е по-спокойно, имам и лични пари да си погася нешата, ама щом ми дават при изгодни условия, защо да си хабя моите, не се знае за какво ще ми потрябват някой ден :D , а до като дават взимам :D
    Следвай мечтите си))

Коментар

Едно потребителско кредитче от Експресбанк (с него си купих Пунтара) и леко ВСК от фирмата.Моето поколение май се разделихме с предразсъдъците за заемите - дори и в учебниците по икономика пише, че е по-евтино да поддържаш чужди пари, при разумен баланс между собствен и привлечен капитал.
      FIAT Punto 1.7TD

Коментар

е сега ще се види кой играе комар в интернет ! имам 6 дебитни карти виза електрон ,2 кредитни Виза ,там едната овърдрафт ала бала, Любимия ми МЪНИБУКЕРС , но най-сигурно е парата в джоба
        фиатче Браво 2.0

Коментар

карти -Транскарт

НЕ ВНАСЯЙТЕ ПОВЕЧЕ ПАРИ ПО КРЕДИТНА КАРТА ТРАНСКАРТ ОТ КОЛКОТО ИМАТЕ ДА ДАВАТЕ ИЛИ АКО E + да е с1-2 лв ИМА ЛИХВА НА НАДВНЕСЕНИТЕ ПАРИ И КАТО ТРЯБВЯ ДА СИ ГИ ИЗТЕГЛИТЕ СТЕ МИНУС ЛИХВАТА И СТАНДАРТНИТЕ УДРЪЖКИ мисля че и при другите е така Рядко ползвам за 45 дни Транскарт връщам си ги за срока до 500лв
          КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
          Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
          http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Тъй като гледам, то и аз съм се "нагълтал с водичка". Един овърдрафт за около 1500 лв и едно потребителско в ОББ. Пък и живея на квартира с жената и малката и е просто купон. Но сега мисля мисля както и колегата Явор, да дръпна едно потребителско от Хеброс и да погася всичко.
            Ex: Fiat Tipo 1.4 карб. с АГУ
            Fiat Marea Weekend 1.9 JTD, 2000 г.-много вярна и послушна беше
            Citroen Xsara Picasso 1.6 16V, 109 HP, 2007 с ГИ-

Коментар

moko написа:
              Тъй като гледам, то и аз съм се "нагълтал с водичка". Един овърдрафт за около 1500 лв и едно потребителско в ОББ. Пък и живея на квартира с жената и малката и е просто купон. Но сега мисля мисля както и колегата Явор, да дръпна едно потребителско от Хеброс и да погася всичко.
              Хеброс имат много дървена лихва. По-добре е Райфата.

Коментар

doofiat написа:
                moko написа:
                Хеброс имат много дървена лихва. По-добре е Райфата.
                7 % според мен са добре за потребителски.
                Ex: Fiat Tipo 1.4 карб. с АГУ
                Fiat Marea Weekend 1.9 JTD, 2000 г.-много вярна и послушна беше
                Citroen Xsara Picasso 1.6 16V, 109 HP, 2007 с ГИ-

Коментар

Имам потребителски кредит който съм изплатил на половината, има оъвърдрафт който и той е изтеглен до половината и кредитна карто която съм издумкал цялата. Връщам си всичко както си трябва и според изчисленията ми, дано да не ми мине котка път, до април трябва да ми е осталан само заемът
                  Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
                  Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
                  Совалката средно на LPG
                  Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек

Коментар

==========

=======

Коментар

Аз имам една дебитна за заплатата - тя е с овърдрафт 5000 лв - като разбира се е на минус (поддържам минимален остатък) Имам една кредитна на Райфайзен- ама тя е резерва и не съм я ползвал.До две седмици ще взема ипотечен (нямам как - писна ми от хазаи - по добре да си плащам месечно на банката)
                      Alfa Romeo 145 1.8 Twin Spark -Ех, 156 SW 2,4 JTD -Ех
                      Alfa Romeo 164 Super 2.0 Тwin spark
                      Alfa Romeo 155 Super 2,5 V6
                      Alfa Romeo GTV 3.0 V6 24v
                      MB CLK - 430 V8

Коментар

Working...
                      X