Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Имате ли кредити, кредитни карти и задължения по тях?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Имате ли кредити, кредитни карти и задължения по тях?

Здравейте колеги, след като тази нощ си обмислях проблема с лошите кредити на моето домакинство и вземах стратегичеки решения относно финансирането им и по-нататъшната задлъжнялост като следствие от покупката на втори автомобил от любимата марка, реших да ви цепна този въпрос.Аз лично имам 2 кредитни карти (Транскард и Мастеркард) - без задължения по тях.Имам също два овърдрафта за 1000 и за 1500лв, които като по изгодни като лихва са поосмукани - имат само по някой лев на дъното си.Имам също и неголям потребителски кредит - след 2 години го приключвам.Сега обмислям рефинансиране на потребителския кредит, с цел погасяване на овърдрафтите и оставане на финанси, които да помогнат покупката на един Пунтак за жената.
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

имам кредитна карта, както и овърдрафт към заплататаобаче не ги ползвам
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Само кредитна карта, която от време на време използвам.
      N.Y. State of Mind

Коментар

Нямам и надявам се никога няма да имам. Предпочитам да се финансирам сам, отколкото да се заробвам към някакви обирджии
        Не знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
        Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.

Коментар

Ооооооо, дойдохме си на темата.Цели три кредита имам, от които единия е ипотечен. Живея по американски - първо взимам след това плащам :D .Нямам карти.

Коментар

Виза и Мастеркард.И една карта за "ОК" кредитна линия на ОББ.

Коментар

Visa от ОББ ползвам я редовно.
              FIAT TIPO 1.6 89г,FIAT BRAVA 1.4 12V 96г
              FORD C-Max 1.8 TDCi -09г

Коментар

Нямам кредитна карта и не ща да имам. Пълен секюрити та...к в хамерикански стил!Лек овърдрафт (туширам го този месец) и малък потребителски.Презирам американците, отвращава ме начина им на живот и не мисля да се присъединявам към схемата им:кола на уизинг, къща на уизинг, канапе на уизинг, жена на уизинг, опс, увлякох се Изобщо аз съм от сравнително по-старата генерация и кредитите ми тежат като воденичен камък.Явно е че не може съвсем без кредитиране но бих избушил психически ако трябва да обслужвам няколко кредита
                I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

По принцип и аз не обичам кредитите.Но е факт, че по целия свят хората от средната класа живеят на кредит, не само американците.
                  N.Y. State of Mind

Коментар

sachma написа:
                    По принцип и аз не обичам кредитите.Но е факт, че по целия свят хората от средната класа живеят на кредит, не само американците.
                    Знам, знам Не можах да се въздържа и да не спомена хамериканците Въпреки че по някаква ирония на съдбата работя за тях. Пак Имах предвид че в последните години все по-често забелязвам другата крайност - кредити до дупка.От където може и както може. А напоследък е сравнително лесно, особено ако имаш сносна заплата в момента - биваш ухажван отвсякъде.Собствен опит и наблюдения
                    I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Аз имам 2 ипотечни и един потребителски. Но иначе никога нямаше да мога да построя къщата!
                      Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
                      Fiat Linea 1.3 Multijet'08
                      Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
                      http://forum.fiat-bg.org

Коментар

zgabrovski написа:
                        Аз имам 2 ипотечни и един потребителски. Но иначе никога нямаше да мога да построя къщата!
                        Ми то с тези цени на имотите...
                        N.Y. State of Mind

Коментар

А сега с новите цени и с кредити нямаше да се оправя... номера мина преди около 3 години.
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
                          Fiat Linea 1.3 Multijet'08
                          Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
                          http://forum.fiat-bg.org

Коментар

zgabrovski написа:
                            Ако не тайна, от коя банка си ги теглил? Моя ипотечен е от ДЗИ.

Коментар

Working...
                            X