Здравейте колеги, след като тази нощ си обмислях проблема с лошите кредити на моето домакинство и вземах стратегичеки решения относно финансирането им и по-нататъшната задлъжнялост като следствие от покупката на втори автомобил от любимата марка, реших да ви цепна този въпрос.Аз лично имам 2 кредитни карти (Транскард и Мастеркард) - без задължения по тях.Имам също два овърдрафта за 1000 и за 1500лв, които като по изгодни като лихва са поосмукани - имат само по някой лев на дъното си.Имам също и неголям потребителски кредит - след 2 години го приключвам.Сега обмислям рефинансиране на потребителския кредит, с цел погасяване на овърдрафтите и оставане на финанси, които да помогнат покупката на един Пунтак за жената.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Имате ли кредити, кредитни карти и задължения по тях?
Collapse
X
-
Нямам кредитна карта и не ща да имам. Пълен секюрити та...к в хамерикански стил!Лек овърдрафт (туширам го този месец) и малък потребителски.Презирам американците, отвращава ме начина им на живот и не мисля да се присъединявам към схемата им:кола на уизинг, къща на уизинг, канапе на уизинг, жена на уизинг, опс, увлякох сеИзобщо аз съм от сравнително по-старата генерация и кредитите ми тежат като воденичен камък.Явно е че не може съвсем без кредитиране но бих избушил психически ако трябва да обслужвам няколко кредита
I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
sachma написа:По принцип и аз не обичам кредитите.Но е факт, че по целия свят хората от средната класа живеят на кредит, не само американците.Не можах да се въздържа и да не спомена хамериканците
Въпреки че по някаква ирония на съдбата работя за тях. Пак
Имах предвид че в последните години все по-често забелязвам другата крайност - кредити до дупка.От където може и както може. А напоследък е сравнително лесно, особено ако имаш сносна заплата в момента - биваш ухажван отвсякъде.Собствен опит и наблюдения
I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Аз имам 2 ипотечни и един потребителски. Но иначе никога нямаше да мога да построя къщата!Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
А сега с новите цени и с кредити нямаше да се оправя... номера мина преди около 3 години.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар