Колеги, помагайте реших да купя 2 изпускателни вала от Алфа 1.8 ТС, но попаднах на обява за 50 лева всичко, колянов вал, лапа за мотор и 2 разпределителни, обадих се но ми казаха че са от останала кола и са в много добро състояние. Разбрахме се да ми ги прати, но като пристигнаха не отворих чувала в който бяха и се прибрах, но по късно като видях какво има вътре се оплаших, валовете бяха ужасно ръждиви. Та сега трябва да си ги бия е главата или да ги изчистя по някакъв начин. дайте акъл какво да правя или да ги хвърля на вторични.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Премахване на ръжда от валове
Collapse
X
-
Доверих се отново на коректноста на друг човек и си патя, пък и да го върна ще платя 40лв в 2те посоки, а ако не си го вземе още 20 и къде отивам аз ... Поне вариатора е добър ще продам него и лапите да си върна част от парите.Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Коментар
-
Направи си нощна лампа с някой от валовете, пусни я в продавалника и ще си избиеш парите :DСкивай за какво говоря:https://www.google.bg/search?q=cam+s...9VD08Q_AUIBigB"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Ами май идеята на Мишо е най-Добра за тези валове. Пробвах с ръждопреобразувател и после с кече но си остава, а да плащам за шлайф няма смисъл. Загубена кауза, ще пусна останалите части и дано поне върна част от парите, и маслената помпа на части, тя поне е добра.Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар