Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съвет за "бебевоз"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Princo, държат, ама обявите си стоят Повярвай, тези джипове ги ползват за истински офроуд само с леки промени по окачването и по-кадърни гуми.Ама ги ползват за такива извращения, че е излишно да ги коментираме, имам клипчета...Митко, мотивите ми да го взема бяха абсолютно 1:1 с твоите: За събота и неделя, леки риболови и без предрасъдъци за други марки И заради звука на 5.2 V8... mitaka_71 е виновен, той ме зариби хиената и сега само чете и се подсмихва :D
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov написа:
      Princo, държат, ама обявите си стоят Повярвай, тези джипове ги ползват за истински офроуд само с леки промени по окачването и по-кадърни гуми.Ама ги ползват за такива извращения, че е излишно да ги коментираме, имам клипчета...Митко, мотивите ми да го взема бяха абсолютно 1:1 с твоите: За събота и неделя, леки риболови и без предрасъдъци за други марки И заради звука на 5.2 V8... mitaka_71 е виновен, той ме зариби хиената и сега само чете и се подсмихва :D
      Добре де, тези V8 двигатели идиотоустойчиви ли са. Все пак последната ми мисъл е ,че такъв двигател ще го карам на обороти, мисля си, че постоянно ще го настъпвам за да му чуя гласецът. Сегашният фиат 1.9 JTD се оказа доста идиото устойчив. Настъпвам го още като е студен и до сега за 2 години само един дебитомер. Да е жив и здрав предният собственик.
      Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

Лекоооо само да вметна,че догодина цените на горивата може да са други,всички ся на газ се кефите и си купувате многоцилиндрови коли,но нещата се променят. Джипа си е джип,спор няма,159ката е нисичка,аз видя ли малкооо по-голям бордюр бягам надалеч.Обяви има и ще седят,като половината са гробници,хубавите ги чакалят и само да излезнат или да се обявят някъде и ги купуват.
        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

И аз мислех, че все в обороти ще го държа, но това въобще не е така... Няма нищо общо с малолитражките...Превключването става до 2000 оборота, въобще не можеш да му чуеш гласа в движение, в купето е почти пълна тишина.При подаване на газ на място, цялото купе се накланя заради въртящия момент, няма как да ти го опиша с думи това Моторите нямат грешка, скоростните кутии дават проблеми само при тежък офроуд, въпреки, че и там се иска чалъм да я счупиш.Окачването е супер здраво, евтино и сменяемо с подръчни средства. Място има бол, не ти трябва да го вдигаш на крик, че да видиш какво става отдолу, бе много неща са.Само дизайна трябва да преглътнеш, всичко друго е +.Просто са коренно различен клас коли, прецени си сам кое ти трябва и ще ти е по-удобно
          Toyota Prius 1.5 Hybrid
          EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov написа:
            И аз мислех, че все в обороти ще го държа, но това въобще не е така... Няма нищо общо с малолитражките...Превключването става до 2000 оборота, въобще не можеш да му чуеш гласа в движение, в купето е почти пълна тишина.При подаване на газ на място, цялото купе се накланя заради въртящия момент, няма как да ти го опиша с думи това Моторите нямат грешка, скоростните кутии дават проблеми само при тежък офроуд, въпреки, че и там се иска чалъм да я счупиш.Окачването е супер здраво, евтино и сменяемо с подръчни средства. Място има бол, не ти трябва да го вдигаш на крик, че да видиш какво става отдолу, бе много неща са.Само дизайна трябва да преглътнеш, всичко друго е +.Просто са коренно различен клас коли, прецени си сам кое ти трябва и ще ти е по-удобно
            Колега сега ти разгледах гаража. Мисля, че ти имаш по-старото Чироки. Аз говоря за WJ поколението
            Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

Старото е - ZJ, не че не бях готов да взема един WJ, дето ми беше дори в Плевен, но само заради дизайна не го направих Разликите са основно във визията и годинките. Плюса на тези е, че можеш да изключваш 4х4, докато при мен е постоянно.Окачването е същото, мотора и периферията не са по-различни и те така.
              Toyota Prius 1.5 Hybrid

Коментар

M5kov написа:
                Старото е - ZJ, не че не бях готов да взема един WJ, дето ми беше дори в Плевен, но само заради дизайна не го направих Разликите са основно във визията и годинките. Плюса на тези е, че можеш да изключваш 4х4, докато при мен е постоянно.Окачването е същото, мотора и периферията не са по-различни и те така.
                Да де през цялото време си мисля за WJ и търся мнения точно за него. Старото съм се возил също в 2.5 TD. Като вървей не разбрах как върви но като офроуд се справи отлично. Ако ще е джип то трябва да вози комфортно на пътя и да се справя добре извън пътя. Изклщчвам като вариант всякакви паркетници и повдигнати комбита.
                Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

Мненията ми са точно за WJ, казвам ти че са почти 1:1 с изключение на дизайна.
                  Toyota Prius 1.5 Hybrid

Коментар

на мен и дизайна на WJ не ми харесва особено. Леко грубоват е. Но пък има характер тая кола незнам обърках се тотално.
                    Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

Мотора 2.7 CRD е на Мерцедес и е с верига ( доволно здраво добиче ). Чероките става за оффроуд, но за магистрали с висока скорост по завоите, по-добре ML със същия мотор или BMW Х5, въпреки че са паркетници в сравнение с Jeep-a. Поддръжката на Jeep май е по-евтина от на мерждана.

1.9 JTD 110hp
                      Ex: Fiat Marea 1,8 16v 97г. LPGi

Коментар

OpenGL написа:
                        Мотора 2.7 CRD е на Мерцедес и е с верига ( доволно здраво добиче ). Чероките става за оффроуд, но за магистрали с висока скорост по завоите, по-добре ML със същия мотор или BMW Х5, въпреки че са паркетници в сравнение с Jeep-a. Поддръжката на Jeep май е по-евтина от на мерждана.
                        И ML заглеждам но отпада като вариант ...има изключително грозно табло все едно е правено на майтап колкото да не е гол винкел вътре...копчетата по таблото са като от бомбадировач от втората световна....
                        Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

Кво ся, ще си показваме интериори ли? Или екстериори?Да, 159 е тсна отзад и определено не е най практичната кола, но с големия мотор, автомат, е ебаси кефа. Хапва си, ама кво ти пука. А Черокито си е най обикновен камион... И той си хапва, че и повече. По практичен е за товарене, но по труден за ежедневно каране.
                          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor написа:
                            Кво ся, ще си показваме интериори ли? Или екстериори?Да, 159 е тсна отзад и определено не е най практичната кола, но с големия мотор, автомат, е ебаси кефа. Хапва си, ама кво ти пука. А Черокито си е най обикновен камион... И той си хапва, че и повече. По практичен е за товарене, но по труден за ежедневно каране.
                            Колега с удоволствие бих дошъл до Хасково да ме повозиш. Плаща, горивото и после ше се почерпим. Не съм сядъл в такава Алфа. Може би ако седна ще си променя мнението...
                            Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

Алфа не съм карал, но чероки съм около 2000 км е влюбен сам в тоя джип жалко че не мога да си го купя за сега... И точно2.7 Crd беше кожи автомат... Jbl озвучаване един път.. Следващатия ми автомобил искам да е тоя джип и алфата не е за изпускане може би това са ми двете любими возила но съм за джипа.
                              Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
                              Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

mitkosoft написа:
                                Yavor написа:
                                Колега с удоволствие бих дошъл до Хасково да ме повозиш. Плаща, горивото и после ше се почерпим. Не съм сядъл в такава Алфа. Може би ако седна ще си променя мнението...
                                Заповядай!Нищо няма да плащаш, за мен ще е удоволствие!Имам я година и половина и все още ми иде понякога да седна и просто да я покарам за кеф, без да отивам някъде. А за вървене, хм, върви много
                                Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                                Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                                ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Working...
                                X