Princo, държат, ама обявите си стоят Повярвай, тези джипове ги ползват за истински офроуд само с леки промени по окачването и по-кадърни гуми.Ама ги ползват за такива извращения, че е излишно да ги коментираме, имам клипчета...Митко, мотивите ми да го взема бяха абсолютно 1:1 с твоите: За събота и неделя, леки риболови и без предрасъдъци за други марки И заради звука на 5.2 V8... mitaka_71 е виновен, той ме зариби хиената и сега само чете и се подсмихва :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет за "бебевоз"
Collapse
X
-
M5kov написа:Princo, държат, ама обявите си стоят Повярвай, тези джипове ги ползват за истински офроуд само с леки промени по окачването и по-кадърни гуми.Ама ги ползват за такива извращения, че е излишно да ги коментираме, имам клипчета...Митко, мотивите ми да го взема бяха абсолютно 1:1 с твоите: За събота и неделя, леки риболови и без предрасъдъци за други марки И заради звука на 5.2 V8... mitaka_71 е виновен, той ме зариби хиената и сега само чете и се подсмихва :DFiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
Лекоооо само да вметна,че догодина цените на горивата може да са други,всички ся на газ се кефите и си купувате многоцилиндрови коли,но нещата се променят. Джипа си е джип,спор няма,159ката е нисичка,аз видя ли малкооо по-голям бордюр бягам надалеч.Обяви има и ще седят,като половината са гробници,хубавите ги чакалят и само да излезнат или да се обявят някъде и ги купуват.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
И аз мислех, че все в обороти ще го държа, но това въобще не е така... Няма нищо общо с малолитражките...Превключването става до 2000 оборота, въобще не можеш да му чуеш гласа в движение, в купето е почти пълна тишина.При подаване на газ на място, цялото купе се накланя заради въртящия момент, няма как да ти го опиша с думи това Моторите нямат грешка, скоростните кутии дават проблеми само при тежък офроуд, въпреки, че и там се иска чалъм да я счупиш.Окачването е супер здраво, евтино и сменяемо с подръчни средства. Място има бол, не ти трябва да го вдигаш на крик, че да видиш какво става отдолу, бе много неща са.Само дизайна трябва да преглътнеш, всичко друго е +.Просто са коренно различен клас коли, прецени си сам кое ти трябва и ще ти е по-удобно"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
M5kov написа:И аз мислех, че все в обороти ще го държа, но това въобще не е така... Няма нищо общо с малолитражките...Превключването става до 2000 оборота, въобще не можеш да му чуеш гласа в движение, в купето е почти пълна тишина.При подаване на газ на място, цялото купе се накланя заради въртящия момент, няма как да ти го опиша с думи това Моторите нямат грешка, скоростните кутии дават проблеми само при тежък офроуд, въпреки, че и там се иска чалъм да я счупиш.Окачването е супер здраво, евтино и сменяемо с подръчни средства. Място има бол, не ти трябва да го вдигаш на крик, че да видиш какво става отдолу, бе много неща са.Само дизайна трябва да преглътнеш, всичко друго е +.Просто са коренно различен клас коли, прецени си сам кое ти трябва и ще ти е по-удобноFiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
Старото е - ZJ, не че не бях готов да взема един WJ, дето ми беше дори в Плевен, но само заради дизайна не го направих Разликите са основно във визията и годинките. Плюса на тези е, че можеш да изключваш 4х4, докато при мен е постоянно.Окачването е същото, мотора и периферията не са по-различни и те така."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
M5kov написа:Старото е - ZJ, не че не бях готов да взема един WJ, дето ми беше дори в Плевен, но само заради дизайна не го направих Разликите са основно във визията и годинките. Плюса на тези е, че можеш да изключваш 4х4, докато при мен е постоянно.Окачването е същото, мотора и периферията не са по-различни и те така.Fiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
Мотора 2.7 CRD е на Мерцедес и е с верига ( доволно здраво добиче ). Чероките става за оффроуд, но за магистрали с висока скорост по завоите, по-добре ML със същия мотор или BMW Х5, въпреки че са паркетници в сравнение с Jeep-a. Поддръжката на Jeep май е по-евтина от на мерждана.
1.9 JTD 110hp
Ex: Fiat Marea 1,8 16v 97г. LPGi
Коментар
-
OpenGL написа:Мотора 2.7 CRD е на Мерцедес и е с верига ( доволно здраво добиче ). Чероките става за оффроуд, но за магистрали с висока скорост по завоите, по-добре ML със същия мотор или BMW Х5, въпреки че са паркетници в сравнение с Jeep-a. Поддръжката на Jeep май е по-евтина от на мерждана.Fiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
Кво ся, ще си показваме интериори ли? Или екстериори?Да, 159 е тсна отзад и определено не е най практичната кола, но с големия мотор, автомат, е ебаси кефа. Хапва си, ама кво ти пука. А Черокито си е най обикновен камион... И той си хапва, че и повече. По практичен е за товарене, но по труден за ежедневно каране.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:Кво ся, ще си показваме интериори ли? Или екстериори?Да, 159 е тсна отзад и определено не е най практичната кола, но с големия мотор, автомат, е ебаси кефа. Хапва си, ама кво ти пука. А Черокито си е най обикновен камион... И той си хапва, че и повече. По практичен е за товарене, но по труден за ежедневно каране.Fiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
Алфа не съм карал, но чероки съм около 2000 км е влюбен сам в тоя джип жалко че не мога да си го купя за сега... И точно2.7 Crd беше кожи автомат... Jbl озвучаване един път.. Следващатия ми автомобил искам да е тоя джип и алфата не е за изпускане може би това са ми двете любими возила но съм за джипа.Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
-
mitkosoft написа:Yavor написа:Кво ся, ще си показваме интериори ли? Или екстериори?Да, 159 е тсна отзад и определено не е най практичната кола, но с големия мотор, автомат, е ебаси кефа. Хапва си, ама кво ти пука. А Черокито си е най обикновен камион... И той си хапва, че и повече. По практичен е за товарене, но по труден за ежедневно каране.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар