Да се оплача от фейсбоклук месинджъра за андроид. След последният ъпдейт на 11 януари ,му се ева макята. Постоянно ме информира ,че не му се работи.Има ли и други с проблем след ъдейта?Деинсталирахго и чаках няколко дена да го оправят,ама няма нова версия за сега ,че си инсталирах стара.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с Facebook Messenger( Андроид )
Collapse
X
-
Аз имах проблем преди месец-два. Не знам коя версия, но след преинсталиране работеше за ден и после пак същата работа. Няколко пъти я правих тази операция и се отказах. Това на Lenovo P70. Сега вече нямам проблеми с месинджъра, щото не го ползвамТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
голяма простотия е това месинджър, баба ми като ми пише, не ми съобщава веднага а след час два макар че съм в интернет и като пиша през месинджър на някои и след това вляза в моя фб през компютъра няма никакви съобщения изпратени от моя профил!? и като пиша на някои от там защо му отваря друг диалогов прозорецfiat brava 1.4 12v 80 hp моно инжекция с газ на brc
Коментар
-
Аз не мога да кажа по версии, но на мен ми се случи такова нещо декември месец. Със Сони Експерия съм. На практика си работеше, съобщенията се изпращаха и получваха, но постоянно във инфо бара ми показваше, че не работи и ми изписваше нотификации. Аз не му обръщах никакво внимамие и само махаш информационните съобщение. След около 10 - тина дена просто спряха и нямам проблеми
--------------------
Коментар
-
Huku написа:Аз не мога да кажа по версии, но на мен ми се случи такова нещо декември месец. Със Сони Експерия съм. На практика си работеше, съобщенията се изпращаха и получваха, но постоянно във инфо бара ми показваше, че не работи и ми изписваше нотификации. Аз не му обръщах никакво внимамие и само махаш информационните съобщение. След около 10 - тина дена просто спряха и нямам проблемиКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар