Имаме едни проблем търсим дамски боти -къси ботуши 40№коженис невисок ток може и равни зимни НО отгоре да са за по здрав крак направо да си го кажем -дебелТърсихме в 3-4 по големи магазина ама не стават
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
От къде дамски Боти ЗА ПО ЗДРАВ КРАК за София
Collapse
X
-
tomazo, ами щото не си жена с голям крак, затова не знаеш как се намират обувки в БГ. До какви пари? И аз нося 40ти номер, защото краката ми са широки и тук за последните 5 години съм си намерила само 1 чифт от Паоло Ботичели: https://paolobotticelli.com/. Обаче не останах доволна, качеството под всякаква критика, да не говорим, че се водиха зимни, а с тях ще умреш от студ. И струваха мисля към 40-50 лева, намалени бяха. Иначе пазарувам онлайн предимно - излиза ми с доставката около 100 - 150 лева, което е доста добра цена за Кларкс.П.П. Между другото тия обувки още ги пазя, ако искаш да ти ги пратя - обувала съм ги 2 пъти. Равни са и са кафяви.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Иначе пазарувам онлайн предимно - излиза ми с доставката около 100 - 150 лева, което е доста добра цена за Кларкс.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Боти
Това е най малкия проблем а като казва че няма да излиза без обувки Карам е сутрин 6 ч до работа ама после ама се връща Ще и взема едни апрески и ли новите гумени ботуши и да се отърва от проблема. в Турция имаме познати във фабрика ADELA SHOES молиха ни да и направят обувки по поръчка ама тя взе готови Можеше да вземем и 3 чифта различни видове .
Коментар
-
Майтап си правите ви по темата,ама зора с търсенето на широк ботуш съм го изпитал на гърба си.Някои колеги познават Милена и знаят ,че е бивша щангистка и има по голям прасец от моя.Ми то си е мъка да и намерим ботуши по магазините.Малкото които сме намирали или са били над 200лв или са били на 80-90 и едвам са изкарвали зимата.
Коментар
-
dikanio написа:muns61 написа:Аз бих сменил жената.EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
Тия 5-те мадами незнам колко са дебели, но явно са доста сериозни след като вече 5-та минута не може да ми се зареди страницата и нищо не виждам.п.п. по темата, мойта пък половинка носи номер 41-42 според зависи от модела на обувката, проблема е, че се купува каквото и да е само да и станеpunto HGT
Коментар
-
didich написа:Тия 5-те мадами незнам колко са дебели, но явно са доста сериозни след като вече 5-та минута не може да ми се зареди страницата и нищо не виждам.п.п. по темата, мойта пък половинка носи номер 41-42 според зависи от модела на обувката, проблема е, че се купува каквото и да е само да и станеAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар