Здравейте,От известно време не живея в България и съм позабравил кое от къде мога да си намеря. Сега съм тук за малко и искам съвет.Може ли да ми кажете къде в София мога да намеря и да си купя определени метални детайли.Става въпрос за дебелостенни метални тръби (37х700 и 20х230) и листова стомана (400 х 300 х 5)Мерси предварително.п.с. Също ако нямой може да ми каже от къде да си взема и шперплат с размери 1070 х 380, 1070 х 700 и 1070 х 150 п.п.с Всички мерни единица са в ММПоздрави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Метални и дървени неща. От къде?
Collapse
X
-
Метал-М Посока Метро-Люлин, някъде на средата се пада между новото кръгово с надлеза и Метро. Имат сайт в нета, виж телефони и ги питай какво имат на склад от тръбите. Държат на склад доста неща. Листовете най-вероятно ще ги имат.Миланов и Син са и те в района там, около кръговото...но те са ориентирани повече към масовите стоки-арматура, мрежи....
Коментар
-
Immortal написа:Дървените... вероятно ще намериш в Ташев Галвинг, бул. Климент Охридски 68. Това е от Студентски град нагоре към околовръстното. Там всъщност ще има и металните.
--------------------
Коментар
-
Re: лаисни
kluchar написа:И бели стават тя дръжката след време ще стане бяла.Виж в Бриколаж нямаше ли жълти.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар