Привет,търся да закупя сноуоборд (употребяван). Намерих един на добра цена и сравнително запазен, но единият ръб е с отчупен кант. Ремонтиран е с епоксидна смола. Други видими проблеми няма (доколкото мога да видя - няма деруги). Трябва ли да се притеснявам заради липсващият кант, или мога да си го взема и да се уча?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сноубордисти, помогнете за покупка на дъска
Collapse
X
-
Е да бях, ама сега ми трябва. Преди не ме интересуваше )Тази, която намерих е 120лв. с автоматите (били в много добро състояние), 154см, автомати L. Обаче ме притеснява този ремонт. И понеже не разбирам, търся помощ от всякъде."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
дъка
Утре ще има това 45 лв с обувки момичето каза че е добра дъска и обувки 43 № Комплект http://olx.bg/ad/snoubordp-oxygen-fr...tml#660b6b8e34
Коментар
-
Чудесна оферта, само където това не е за мен. Начинаещ съм, а това е за доста напреднали доколкото знам. Момичето няма ли нещо като за мен (155-165см дъска с апарати размер L, за обувки 45 номер) ?"За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Щом е залепян значи е заминал! Не си давай парите за глупости! Това което kluchar е дал няма да ти свърши работа! За начинаещ ти трябва мека дъска банан най-добре. Автоматите също трябва да са меки до средна твърдост. Колко да е дълъг зависи от твоя ръст и килограмите ти.Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар