muns61 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избор на Телевизор.
Collapse
X
-
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
Добре, като говорим за телевизори, някой може л да ми обясни, защо рязко изчезнаха плазмените такива? Заместник все още нямат при полупроводниците. Защо така масово спряха да ги произвеждат? Сега ако искам да си купя плазмен, трябва да е някакъв изостанал модел. Избора се свежда до много малък процент от всички ТВ-та (под 1% според мен). Уай?"За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Synthy написа:Добре, като говорим за телевизори, някой може л да ми обясни, защо рязко изчезнаха плазмените такива? Заместник все още нямат при полупроводниците. Защо така масово спряха да ги произвеждат? Сега ако искам да си купя плазмен, трябва да е някакъв изостанал модел. Избора се свежда до много малък процент от всички ТВ-та (под 1% според мен). Уай?Чу се ,че ще има забрана заради по-голямото количество енергия която изразходват. Явно разхода си оказва влияние и при търсене на нови плазми.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Е аз па съм гъзар и искам да плащам повече ток за телевизора. Верно, че лед-овете харчат 5 пъти по-малко, ама във ватове не е много. 250 вата за 50" плазма не са кой-знае каква консумация. Не ми харесва тази работа. искам пък да си гледам плазмичка, и то която аз съм си избрал, а не само защото просто няма друга по магазините (каквото купих, по-горе описаното LG недоразумение)."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Японците прозрачни телевизори изкараха вече: https://www.youtube.com/watch?v=1RNL62fUdpIFiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
Synthy написа:Е аз па съм гъзар и искам да плащам повече ток за телевизора. Верно, че лед-овете харчат 5 пъти по-малко, ама във ватове не е много. 250 вата за 50" плазма не са кой-знае каква консумация. Не ми харесва тази работа. искам пък да си гледам плазмичка, и то която аз съм си избрал, а не само защото просто няма друга по магазините (каквото купих, по-горе описаното LG недоразумение).
Коментар
-
evgeni85 написа:Грешката е моя. Няма яркост.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
От цялата тема разбрах че съм за офтамолог. Азобщо не правя разлика между плазма и ледкато качество на картината. А имам един шарп дето го включих през 2000година и го изгасих реално миналата. Железен си беше. А тия лед тв-та имам два с изгорели матрици и сега отлежават.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
evgeni85 написа:Нали се сещаш че Sharp от миналото десетилетие и сега няма нищо общо. Същото е и с другите марки. Имам видео sharp от 1994та и сега да го пусна си работи.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Каквото и да си говорим, ако изключим фактора енерго потребление, плазмата си остава без аналог, почти(ако изключим изгъзиците OLED и подобни). Отделно че съвременната LED матрица има живот ~5години(нима смятахте че прословутата гаранция от 60месеца е случайна). Друг е въпроса че през този период, макар и неусетно нейните показатели спадат.p.s. и малко извън темата... Много ми беше забавно, когато клиентите търсят TV, което да ги изкара ПОНЕ 20години, колкото корекомският им SHARP, примерно... Е те таквоз животну, нема... Не е рентабилно за производителите, просто.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар