Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой къде ще е по празниците? Резервирахте ли?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз, опаааа.... т.е. Ние още не сме решили къде ще празнуваме. Ама откакто се http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=11827 - всеки ден ни е Нова година, така че...
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Re: И

violina написа:
      Ние мислим да сме си в къщи, но още не сме решили с коя компания :D В къщи си е гот, лягаш когато искаш, правиш каквото искаш и т.н. :D :D
      Подкрепям! И ние така мислим! :D За съжаление на Нова година съм на работа!
      BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
      Среден разход на газ

Коментар

masterkar

искренно съжалявам, че си на работа, но то пък живота е празник когато решиш да си го направиш такъв, колко му е, свещи приятели , празнично настроение и обстановка, бутилка и мезе, хубава музика и ето ти го готово :D
        Следвай мечтите си))

Коментар

Re: masterkar

violina написа:
          masterkar искренно съжалявам, че си на работа, но то пък живота е празник когато решиш да си го направиш такъв, колко му е, свещи приятели , празнично настроение и обстановка, бутилка и мезе, хубава музика и ето ти го готово :D
          Е да, ама работата ми не го позволява горното! Но здраве да е! Свикнал съм с тези неудобства! Ще се грижим небето над София да е чисто в празничната нощ! :D За да може всички софиянци /и не само те/ да празнуват и посрещнат без проблеми членството на България в ЕС!!! :D
          BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
          Среден разход на газ

Коментар

Re: masterkar

Аз ще "празнувам" на работа. Нощна смяна ме е писъла тъпата гад /шефката ми/. А съм най-стария и върша доста неща повече от другите, но нямало начин да ме размени...............
            Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
            Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
            Совалката средно на LPG
            Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек

Коментар

Коментар

аз съм в студентски град, в клуб 1321 весело изкарване на всички :D
                A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                e30 forever!

Коментар

Аз съм на работа в Ресторант "Македония" в кв. Княжево и ще се грижа за доброто настроение на гостите в новогодишната нощ. Лекичко ще се черпя зад пулта и ще внимавам да не се накъркам......много
                  Вече нямам италянска машина

Коментар

10-тина души сме наели къща с механа в Копривщица и че има еденье и пиенье яко! Занятието е следното: Режи МЕСО, Печи МЕСО, Апи МЕСО, пий ВИНО и па така, додека не посинееш и не прозинеш! А
                    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Аз съм си поръчал в един ресторант да ми направят новогодишното меню, на 31 минавам да си взема храната и си отивам в къщи да посрещам Новата година.
                      BRAVA 1,4 12V
                      Nissan Navara

Коментар

Working...
                      X