Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Защо си сменям колата?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Защо си сменям колата?

Стана дума за това защо си сменяте колата, та реших да барна една анкета, ако модераторите преценят че е безсмислена нека я изтрият. Нахвърлях няколко отговора, ако някой има други идеи нека да каже. Някой може да има повече от един отговор, но незнам как да го направя в анкетата.Бих добавил още някои от предложенията, но незнам как, в "Редакция" не ми показва анкетата.
    FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
    Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Необходим ми е автомобил от друг клас.
    207 тиква автомат
    новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Понеже няма "тотал щета", гласувах "вече е за брак" като най-близко по смисъл
      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Мога да си позволя по-добра
        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

От прибързаност , ама го нямаш в анкетата .
          FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
          FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Основната причина всеки път е различна, но обичам разнообразието - омръзва
            "Без сърца, сме просто машини"
            Toyota Prius 1.5 Hybrid
            EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov написа:
              Основната причина всеки път е различна, но обичам разнообразието - омръзва
              Нещо такова се получава и при мен...въпреки, че хич не ми харесва
              Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
              Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
              Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
              BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Омръзват ми бързо, незнам защо :D

Коментар

Мога да си позволя по-добра.

Коментар

Гласувах "Мога да си позволя по-добра",а реално-защото вече не си заслужава наливането на средства за подръжка на толкова стара кола.
                    Fiat Marea 1.6 16V ELX 2000г.CNG,Opel Antara 2,2 163kc.
                    ex:Fiat Regata 1714D;ex:Fiat 125P

Коментар

Бих я сменил само ако не дай си боже я размажа/ме размажат толкова брутално, че да не може да се направи за нормално количество пари.По този път на логиката гласувам за "Вече е за брак"
                      1995 Fiat Brava 1.8 16V Анти Гравитационно Устройство
                      2007 Opel Corsa 1.3 MultiJet 75HP

Коментар

pplk написа:
                        Необходим ми е автомобил от друг клас.
                        +1
                        EX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
                        EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
                        FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.

Коментар

Към модераторите, както писах по-горе немога да корегирам анкетата, ако някой желае нека да я допълни с предложенията на колегите.
                          FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                          Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Необходим ми е автомобил от друг клас,но също защото мога да си позволя и по-нова и по-добра ...
                            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Working...
                            X