krasio_79bs написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Домашни мезета и туршии
Collapse
X
-
krasio_79bs написа:Мълчи с тез кила ,че и аз съм на диета. Фризера ми пълен със домашни свински мръвки,а аз съм основно на кисело мляко. Тва ако е животVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
VIT написа:Днес си направих новата порция сушено.Този път сложих и подправката" Чимен".Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:VIT написа:Днес си направих новата порция сушено.Този път сложих и подправката" Чимен".
Коментар
-
Тия дни правих експерименти с пържолките и става още по-божествено.Преди да изсипете маринатата от кисели краставички при пържолите поръсвате освен със сол и черен пипер и с: подправка за барбекю, кимион, чубрица и малко соев сос за цвят, за сетен път се убеждавам, че подправките правят 90% от манджата Една много бърза салата, която за зимно време е перфектна, когато не можем да се насладим на пресните зеленчуци, макар че вече ги има целогодишно.Продукти:1кг. извара, 2бр. майонези от 250гр., 7 яйца, едно смляна чубрица, сол и черен пипер.Салатата е елементарна и става доста бързо - сварявате яйцата и с помощна на ситно ренде ги рендосвате в съд където вече сте изсипали мойонезата и изварата, добавяте сол и черен пипер на вкус и повечко чубрица, като казвам повечко значи доста повече от солта и черния пипер, просто на вкус трябва отчетливо да се усеща чубрицата и бъркате до смесване на всички продукти, това е, добър апетитpunto HGT
Коментар
-
BO написа:ele написа:BO написа:ele написа:Следващата порция шунка е готоваA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
didich под маринатата на кис. краставички разбираш течността от буркана, в който са или някаква по-специална марината?"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
BO. Прочети ми първия поуст за месото. Тези експерименти съм ги правил. Резултатът е, като твоя.Месото се изпича и за 12 часа в сол ( по тънки филенца ) и после без изкисване - само с измиване. Пък за фурната - не знам.Суша си го хладилник или в минусовия студ на терасата ми с балконско остъкляване. Така му пазя му витамините, минералите, протеините, мазнините и получавам на вкус филе "Елена". Ще пробвам и шунката някой ден, но сега съм запасен здраво.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:BO. Прочети ми първия поуст за месото. Тези експерименти съм ги правил. Резултатът е, като твоя.Месото се изпича и за 12 часа в сол ( по тънки филенца ) и после без изкисване - само с измиване. Пък за фурната - не знам.Суша си го хладилник или в минусовия студ на терасата ми с балконско остъкляване. Така му пазя му витамините, минералите, протеините, мазнините и получавам на вкус филе "Елена". Ще пробвам и шунката някой ден, но сега съм запасен здраво.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
tyson написа:didich под маринатата на кис. краставички разбираш течността от буркана, в който са или някаква по-специална марината?A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Дам точно за маринатата от буркана с киселите краставички иде реч, не се приготвя друга марината.Добре е даже човек да я пробва на вкус, защото пак има значение дали е купешка или домашно приготвена, защото солеността е различна, тоест ако не е много солена според зависи човек как обича може да се добави още сол или други подправки, но както написах и по горе с новите добавени подправки, просто като се надвесиш над тавата те облива една невероятна съвкупност от аромати и дето е думата ако си ял преди това просто на секундата огладняваш пакpunto HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар