Yavor написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Домашни мезета и туршии
Collapse
X
-
Kay_ написа:Yavor написа:Айде, сега идва чакането....Оваляни в подправки и вързани по стара технология с канап После строени на терасата заедно с две луканчици, да си правят компанияAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Дидич. Готвим от твоите пържоли. Тази вечер ще сме на такова...С марината от кисели краставички досега не съм правил. Вратлето свинско понася много експерименти.Иначе вратната свинска пържола е нещото, заради което е сътворена свинята ми се чини.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:Дидич. Готвим от твоите пържоли. Тази вечер ще сме на такова...С марината от кисели краставички досега не съм правил. Вратлето свинско понася много експерименти.Иначе вратната свинска пържола е нещото, заради което е сътворена свинята ми се чини.punto HGT
Коментар
-
Доволни ще останете, очаквам да се похвалиш в темата и задължително като хапваш от месото си боцни на вилицата и от киселата краставичка заедно с месото, вкуса е ... как беше - чекайте ме да умрем Mr. GreenA17DTС/S
Коментар
-
didich написа:Отмятам в тефтера, че още един е останал доволен/наяден Вода слагаш колкото да се покрият пържолите, а ако си с вентилатор на фурната нещата стават малко по бързо и не ти се изчаква чакалото.A17DTС/S
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар