Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Домашни мезета и туршии

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Yavor написа:
    Айде, сега идва чакането....Оваляни в подправки и вързани по стара технология с канап После строени на терасата заедно с две луканчици, да си правят компания
    Някаква инфорнация за суджуците от снимката?
    ФИАТ- Пътят е само формалност
    ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
    -----------------------------------------------------
    FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

И моята таванска украса

Коментар

Малиййй колко пернишки ароматизатори си закачил, да не падне покрива
        punto HGT

Коментар

Kay_ написа:
          Yavor написа:
          Айде, сега идва чакането....Оваляни в подправки и вързани по стара технология с канап После строени на терасата заедно с две луканчици, да си правят компания
          Някаква инфорнация за суджуците от снимката?
          А, те са полу-фабрични.Взех ги от любимия си месарски магазин готови, изостанали от нечия поръчка. Твърдят че подбират месото, та исках да видя. Ако ми хареса какво месо влагат, ще им поръчам да ми направят по моята си рецепта - просто да ми ги напълнят, защото съм много зле с времето и нямам кога да режа, овкусявам и да пълня. Да не говорим каква разправия е миенето и беленето на червата...Кире - по повод твоята рецепта - аз по подобен начин правя Банската капама - ама там се слагат и други меса. Ако има желаещи, ще ви я опиша
          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Дидич. Готвим от твоите пържоли. Тази вечер ще сме на такова...С марината от кисели краставички досега не съм правил. Вратлето свинско понася много експерименти.Иначе вратната свинска пържола е нещото, заради което е сътворена свинята ми се чини.
            A17DTС/S
            Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

След малко го започвам
              Прикачени файлове
              ex '96 Bravа 1.6 16V LPG

Коментар

Амбицирахте ме да си направя нова порция сушено, че предното взе да свършва!

Коментар

VIT написа:
                  Амбицирахте ме да си направя нова порция сушено, че предното взе да свършва!
                  Аз отдавна съм амбицирам да не свършва сушеното Преди малко заредих втората партида в солта, че първата я преполовихме.

Коментар

ntodorov написа:
                    Дидич. Готвим от твоите пържоли. Тази вечер ще сме на такова...С марината от кисели краставички досега не съм правил. Вратлето свинско понася много експерименти.Иначе вратната свинска пържола е нещото, заради което е сътворена свинята ми се чини.
                    Доволни ще останете, очаквам да се похвалиш в темата и задължително като хапваш от месото си боцни на вилицата и от киселата краставичка заедно с месото, вкуса е ... как беше - чекайте ме да умрем
                    punto HGT

Коментар

Доволни ще останете, очаквам да се похвалиш в темата и задължително като хапваш от месото си боцни на вилицата и от киселата краставичка заедно с месото, вкуса е ... как беше - чекайте ме да умрем Mr. Green
                      Да. Хубаво стана. И краставичките ме изненадаха...Когато ядеш месото се усеща марината, Гат ядеш краставичките - усещашмесото - приятно е. Само, че друг път ще добавим по-малко вода, защото ми се изчака чакалото докато я лъхне фурната, но определеносвинското вратле и друг път ще се "съвкуплява" с киселите краставички и марината им в нашата фурна. Наздраве.
                      A17DTС/S

Коментар

Отмятам в тефтера, че още един е останал доволен/наяден Вода слагаш колкото да се покрият пържолите, а ако си с вентилатор на фурната нещата стават малко по бързо и не ти се изчаква чакалото.
                        punto HGT

Коментар

didich написа:
                          Отмятам в тефтера, че още един е останал доволен/наяден Вода слагаш колкото да се покрият пържолите, а ако си с вентилатор на фурната нещата стават малко по бързо и не ти се изчаква чакалото.
                          На вентилатор си ги пекохме, но друг път сме ги правили на горен и долен реотан в плик, или в йенско стъкло покрити с фолио, като течността, която сме добавяли е само малко вино. Стават също много крехки и много бързо...Абе пържола от врат - вари я, печи я - всякак става. :D
                          A17DTС/S

Коментар

didich, отмятай ме и мен в тефтера. Поради липса на вратни пържоли се задоволих с крехка рибица и бут от домашна свиня.Стана чуднооо.
                            FIAT FORUM BULGARIA
                            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Снощи и аз замезих подобаващо, утре пак се очертава, лошото е, че и килата леко по леко вървят нагоре, за 3 седмици съм качил 4кг
                              punto HGT

Коментар

Мълчи с тез кила ,че и аз съм на диета. Фризера ми пълен със домашни свински мръвки,а аз съм основно на кисело мляко. Тва ако е живот
                                FIAT FORUM BULGARIA
                                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Working...
                                X