Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Домашни мезета и туршии

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

krasio_79bs написа:
    При нас пъстармата я слагаме между две дъски и я стягаме със дърводелски стяги. Така по бързо и се маха водата и съхне по бързо,а и има по прилична форма.
    Трябва да виси от нейде и да ги разбутваш за да минеш.... е там е истината Че като те ядоса и пречи, хващаш ножа и през кръста - ръц
    ФИАТ- Пътят е само формалност
    ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
    -----------------------------------------------------
    FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Със стягите я държим само един ден след като я обезсолим. До вечерта минавайки край нея я понатягаме по малко. Вечерта я овкусяваме и закачаме да виси.Ако времето е по топло и има мухи,може да си я наръсите с малко чесън на прах. Мухите не я кацат ,а промяна във вкуса няма. Нашите шопари ги заклахме на 19 декември и пъстърма вече няма
      FIAT FORUM BULGARIA
      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Ба*ти темата, потекоха ми лигите. Аз пък утре отивам да правя конски суджуци. Мисля да направя и свинска пастърма от контра филе.
        Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

То и конското е добро,ама леко си накисилява. На луканки със див шопар съм ял,но пъстърма не съм опитвал.
          FIAT FORUM BULGARIA
          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
            При нас пъстармата я слагаме между две дъски и я стягаме със дърводелски стяги. Така по бързо и се маха водата и съхне по бързо,а и има по прилична форма.
            Ейййй... човек верно се учи докато е жив, въпреки, че на мен формата не ми пречи!
            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

То и аз ям кюфтета без форма Целта е по бързо да се изкара водата от месото.Единственият кусур на пъстърмата който съм намерил до сега е ,че много по бързо ни свършва виното.
              FIAT FORUM BULGARIA
              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Единственият кусур на пъстърмата който съм намерил до сега е ,че много по бързо ни свършва виното.
                Истина е Краси. Пастърмата и виното са, като семейния секс след "порцеланова сватба". Никога не свършват заедно.
                A17DTС/S
                Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Ами аз не можах да дочакам събота и ей сега зарових рибицата в солта и ги оставих на терасата на хладинка. Терасата е остъклена и мисля да вземе главна роля в цялата процедура.

Коментар

Малиии,па ква пъстърма от пилешко филе ядох....! Красота! Че и купешка беше. Разрових се из гугъля и скоро май ще соля пилешки нянки
                    FIAT FORUM BULGARIA
                    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                      Малиии,па ква пъстърма от пилешко филе ядох....! Красота! Че и купешка беше. Разрових се из гугъля и скоро май ще соля пилешки нянки
                      Ти уби всичко детско в мене....
                      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

krasio_79bs написа:
                        От къде ги взе. да си купя и аз.

Коментар

stilo_new написа:
                          krasio_79bs написа:
                          От къде ги взе. да си купя и аз.
                          В магазините на Чикън груп. Има ги на почти всеки пазар.Аз го взех от Велека,
                          FIAT FORUM BULGARIA
                          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Аха ясно. Благодаря.

Коментар

Краси, метнах и аз едно око в гугле-то...ми тя рецептата същата. Щом казваш, че вкуса е хубав, ще направим и такава

Коментар

Малко доказателствен материал, готовата е от свинска плешка, а заготовката е от рибица, преди половин час я напудрих и нея. М/у другото някой опитвал ли е пастърма от акула, нещо разкошно е?
                                Прикачени файлове
                                FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                                Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Working...
                                X