Портфейла много добре се вписва с махагона
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Новата ми кола!
Collapse
X
-
super_angel28 написа:Номера ми е друг! Така го направих, защото не искам да си показвам номера на колата в нета. С кожения салон се родих на ново, зимата единствения минус е, че е малко студено като за първо сядане, но според мен не е кой знае какъв проблем, на мен не ми пречи! И като вали сняг или дъжд като влизаш малко или много вода пада на тях, но си имам специално мазало и си ги мажа от време на време. Плюсовете са... Не се замърсяват толко колкото велурените и се чисти по лесно. Просто е супер, не мога да го обясня с думи. Ако си сядал в кола с кожен салон ще разбереш какво имам в предвид. Както казва един мой приятел: "Повече кола без кожен салон няма да искаш" и е напълно прав.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
Не съм сигурен, но мисля че рено-то на жена ми е common rail и голяма разлика няма, трака дори повече от моята. Audi-то ще е common rail и да видим що за чудо ще е. Има хора който пък ревът от common rail и аз не знам на кой да вярвам вече. Но както и да е, имам слабост към тези Пасати б5.5 и мисля, че са доста сполучлив модел.
Коментар
-
muns61 написа:Постът ми бе провокиран от една анкетка. Колата е отлична, ако парите за нея са адекватни. Колкото до кожения салон, всеки си има предпочитания.Колега, много да те радва и да не си показва рогцата.
Коментар
-
stenli написа:Passat 6 е огромна крачка назад като качество и поведение на пътя в сравнение с 5 и 5.5.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар