Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Размисли и страсти разни

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въй "изправителИ" имал вече той... Само 2 години в радиацията и глей ква стана тя. Тъй е, като гневите господа с адскио пламък там, вместо да побиете по една демократична перка и да духате в нея... Сега ще искаш и п**ка с разклонител да ти търся...
    браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Сега ще искаш и п**ка с разклонител да ти търся...
      Тамън. Интересен размисъл може да се заформи и тук.Иначе за п**ка с разклонител пари давам. С този болен кръст може да свърша някое и друго съпружеско задължениев любима за сън поза си мисля. Щот Той, като ни е създал може би е обмислил добре, но малко ноу хау няма да попречина съвкупността от тук насетне....Колега. Нали нямаш предвид печка с разклонител. Инак се излагам с този си размисъл.
      A17DTС/S
      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Няма значение каква п...ка е, важното е да е с топла (гостоприемна) фурна
        Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3

Коментар

Та в този ред на мисли, ще споделя един виц, който ясно изразява мнението ми за п*тка с разклонител Лежа и се пържа на плажа. Към 11 вече не издържам и уверено тръгвам към бара. Млада и симпатична барманка:-Какво да Ви предложа?- Ами, нещо леко и освежаващо.-"Секс на плажа"?- А не, в тая жега, по-добре само свирка.
          ФИАТ- Пътят е само формалност
          ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
          -----------------------------------------------------
          FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Това п**ка много двусмислено звучи, баси. Всичко зависи от третата буква А всъщност имах предвид бутилки с огнена вода, ама... Като сте рекли п***а, п***а да е

Коментар

Immortal написа:
              Това п**ка много двусмислено звучи, баси. Всичко зависи от третата буква А всъщност имах предвид бутилки с огнена вода, ама... Като сте рекли п***а, п***а да е
              Офф, ооолекна ми. Значи правилно съм разбрал, че иде реч за п***а.
              A17DTС/S

Коментар

Ама уточнявайте ги тия неща де. Щот гледам Еле в другата тема е писала "И аз да се запиша с моята шунка...." и аз вече незнам за какво говорим
                ФИАТ- Пътят е само формалност
                ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                -----------------------------------------------------
                FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Kay_ написа:
                  Ама уточнявайте ги тия неща де. Щот гледам Еле в другата тема е писала "И аз да се запиша с моята шунка...." и аз вече незнам за какво говорим
                  Внимавай, че войни са ставали за едно парче месо.
                  A17DTС/S

Коментар

Това това е за другата тема, за тая гледам, че наблягате на пАтките... може някой да сподели рецепта в другата тема.
                    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

От размисли и страсти в последната страница останаха само страстите... добре поне, че са само... готварски Yellow_Flash_Colorz_PDT_16

Коментар

Щом сме преминали от размисли към страсти значи имаме прогрес!Ама вярно каква объркация става с тия двусмислените писаници. Щом става дума за бутилки ша дода
                        браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Вдигам малко темата. https://www.youtube.com/watch?v=6jgB9zRCyP8
                          A17DTС/S

Коментар

Мила родна картинка... http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1544445 - Кюстендилци със секира и лопата отвориха пътя от Пастух до Невестино - 17.01.2016г. два дни по-късно: http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1544849 - Продължава да е затворен пътя Четирци- Бобошево - 19.01.2016г. Отворената отсечка е част от другата.Еко как една компания на връщане от разпивка направи за смях избраната снегопочистваща фирма, пътното управление и цялата държава.п.п. Знам, че е на връщане от разпивка, защото и аз бях поканен но ме домързя да отида.
                            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                              Мила родна картинка... http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1544445 - Кюстендилци със секира и лопата отвориха пътя от Пастух до Невестино - 17.01.2016г. два дни по-късно: http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1544849 - Продължава да е затворен пътя Четирци- Бобошево - 19.01.2016г. Отворената отсечка е част от другата.Еко как една компания на връщане от разпивка направи за смях избраната снегопочистваща фирма, пътното управление и цялата държава.п.п. Знам, че е на връщане от разпивка, защото и аз бях поканен но ме домързя да отида.
                              Тунели по АМ ,,Струма ’’ предстои да се правят .Вземи иди на следващата запивка ....
                              FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                              FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                                Мила родна картинка... http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1544445 - Кюстендилци със секира и лопата отвориха пътя от Пастух до Невестино - 17.01.2016г. два дни по-късно: http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1544849 - Продължава да е затворен пътя Четирци- Бобошево - 19.01.2016г. Отворената отсечка е част от другата.
                                Въх... съвсем случайно погледнах темата... а мислех в четвъртък да ходя до Кюстендил и Гърляно... вероятно може и да не са го отворили

Коментар

Working...
                                X