Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Размисли и страсти разни

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ele написа:
    що за вас вичко е черно или бяло? Ми работете, станете богати!
    За съжаление, в нашата Родина не са много хората, които ще те разберат.
    207 тиква автомат
    новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Горното ми напомня за една сентенция на Рокфелер, който казва "Стига сте работили, почвайте да печелите пари!"
      Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3

Коментар

Търсих я тая сентенция и нищо не намирам. Сигурен ли си в авторството на Рокфелер?Намирам тази " I cannot remember when hard work was new or strange to me. We were taught to work, to save and to give’"Не си спомням, кога тежката работа беше нещо ново или странно за мен. Ние бяхме обучавани да работим, да пестим и да даваме"Тва във връзка с фондацията.
        207 тиква автомат
        новокромаджия 2.4 печка

Коментар

ntodorov написа:
          ele написа:
          що за вас вичко е черно или бяло? Ми работете, станете богати!
          Еле. Очаквах те точно с този поуст.
          Какво ми е на поста?Който иска да има, трябва да работи, да поеме отговорност. Това да чака да му падне от небето - ми не става. Не знам защо всички богати били гадняри, а всички бедни - да ги ожалиш. Ей ся по тивито казаха, че в някаква църква се събирали хора с по-високи доходи и готвели за бедните. А много бедни са бедни щото са мързеливи - нито образование, нито умения, ама с претенции. Наскоро превеждах един филм за мангалите в България. Та питат циганката какво бъдеще иска за детето си, а тя - ми да не е като мен, да не мете улиците, да е грамотно. На въпроса в кой клас е детето и къде ходи на училище - тя - Кво е туй училище, що да си губи времето там. Има и лесно начини - примерно хващам си някой милионер или предавам бутилки от бира. Бира не пия, остава милионера.... Много се отклонихме от религиите...
          Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

pplk написа:
            Сигурен ли си в авторството на Рокфелер?
            Сигурен съм за авторството на Рокфелер, не съм съвсем сигурен в коя книга беше цитирана, понеже я знам отдавна (вероятно в "Преоткриване на корпорацията" на Дж. Нейсбит и П. Абърдийн), понеже ставаше въпрос за развитието на американската икономика в контекста на новаторството... (там се разглеждаше с подробности това как един индустриалец като Рокфелер се принуждава да създава алтернатива на ж.п. транспорта за да е независим и така строи първият нефтопровод). Тази фраза казвал на свои близки и познати, които му се оплаквали, че имат много работа.
            Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3

Коментар

Не сме се отклонили.То това да вярваш в човешкото равенство също е вид религия.Аз пък на, не ща да съм равен с никой. Не ща да съм равен с мръзеливите и некадърните, нито да съм равен с мафиозите, нито с гениите, щото не съм такъв.Искам си моето местенце под слънцето, с моя си стандарт, какъвто съм си го изработил.Не ща да храня 10 мързеливи и некадърни "равни" с мен, само щото имали и те 2 ръце, 2 крака и 1 глава. Кесаревото - кесарю, божието - богу!Такава е моята религия.

Коментар

D. Stanev написа:
                pplk написа:
                Сигурен ли си в авторството на Рокфелер?
                Сигурен съм за авторството на Рокфелер, не съм съвсем сигурен в коя книга беше цитирана, понеже я знам отдавна (вероятно в "Преоткриване на корпорацията" на Дж. Нейсбит и П. Абърдийн), понеже ставаше въпрос за развитието на американската икономика в контекста на новаторството... (там се разглеждаше с подробности това как един индустриалец като Рокфелер се принуждава да създава алтернатива на ж.п. транспорта за да е независим и така строи първият нефтопровод). Тази фраза казвал на свои близки и познати, които му се оплаквали, че имат много работа.
                Това доста променя смисъла на сентенцията. :D
                207 тиква автомат
                новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Еле ме подсети за една случка, която ми се случи скоро: Има едно кафенце в района, където живея. Там продава една мацка, ковто е в края на 30те, но доста засукана. Начина и на обличане и аксесоарите по нея подсказват един доста висок стандарт на живот. Сега... или да си продавачч е супер пристижно и заплатено или си има тъпкач. Та преди няколко дена, взимайки си кафе я чух да казва на приятелката си, която беше в магазинчето " Е, кво като има пари....аз не съм с него заради тях"...и така си отговорих на въпроса от къд високия стандарт на живот, при професия "Пушене пред магазин и мухлясване на мозъче"
                  ФИАТ- Пътят е само формалност
                  ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                  -----------------------------------------------------
                  FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

ele написа:
                    Много се отклонихме от религиите...
                    Темата изобщо не е за религиите или поне такава ми беше идеята. Всякакви размисли страсти са добре дошли.
                    207 тиква автомат
                    новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Какво ми е на поста?
                      Ели. Ами зададен е на неправилното място.НЪл гледаш. Ние се ядосваме, че някой ни налага да плащаме на/за бедните. Ми не щем !ПС: Ти не разбра, че сме от страната на богатите. :PПък, колко е абстрактно то, какви и колко са задоволеностите ни чрез него ще стане реч по-насетне. Предполагам.
                      A17DTС/S
                      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Kay_ написа:
                        Еле ме подсети за една случка, която ми се случи скоро: Има едно кафенце в района, където живея. Там продава една мацка, ковто е в края на 30те, но доста засукана. Начина и на обличане и аксесоарите по нея подсказват един доста висок стандарт на живот. Сега... или да си продавачч е супер пристижно и заплатено или си има тъпкач. Та преди няколко дена, взимайки си кафе я чух да казва на приятелката си, която беше в магазинчето " Е, кво като има пари....аз не съм с него заради тях"...и така си отговорих на въпроса от къд високия стандарт на живот, при професия "Пушене пред магазин и мухлясване на мозъче"
                        Яд те е, че не си жена и не можеш да си хванеш тъпкач ли? ntodorov - абе де да знам на коя страна сте. Да бяхте казали, щях друг пост да пусна да става дискусията. И не разбрах тая тема последно за какво е, че да се включа качествено
                        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

А, не п*тката си е нейна, да прави каквото иска В интерес на истината, ако бях жена и аз щях да се наредя така....зае*и ги тия феминистки глупости. П.П. Значи, темата е за всичко, без кисело зеле....щот за него пуснаха отделна.
                          ФИАТ- Пътят е само формалност
                          ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                          -----------------------------------------------------
                          FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

И не разбрах тая тема последно за какво е, че да се включа качествено Mr. Green
                            Закачаме се за последното изречение на последно писалия и те така. :P
                            П.П. Значи, темата е за всичко, без кисело зеле....щот за него пуснаха отделна
                            Кога това. Веднага отивам там. Правя страхотно кисело зеле.
                            A17DTС/S
                            Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

И що го правиш страхотно (!) - щото си се изградил като човек при соц-а. Ако тогаз беше капитализъм, щеше да е забранено да се прави зелето кисело, както кокошките - нещастни и курнишоните - криви .П.П. Горе не е правописна грешка, а напомняне да се снабдите овреме с магнитните изправители на др. тайс, че пазителите на свободната инициатива всеки момент ще забранят и кривите ... нъл се сещате.
                              браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Slonikon-е, скоро няма ли да идваш насам? Че нещо много наляво си го закривил Имам тука едни изправители, да взема да те изправя

Коментар

Working...
                                X