pplk написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Размисли и страсти разни
Collapse
X
-
Immortal написа:pplk написа:Г.Защото е християнско207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
"Живей и не пречи на другите да живеят!" е в пълно противоречие с доктрината на капитализма. С доктрината на християнството и комунизма е в пълно съгласие, обаче. Отстраняването на елементите, които пречат на останалите да живеят може да ти изглежда като насилие, но съгласи се, че те едва ли доброволно биха оставили хората да живеят.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
Ние почти стигнахме въпроса "кой определя дадено действие за правилно/неправилно". Винаги има един натъв изкуствен начин на интегриране на групи хора към дадена общост или опити за равенство. Има го религиите, както и ъв всеки начин на управление ( с някой изключения). Социализма, погледнато на теория е много хубаво нещо, но няма как да се получи. Самата природа на човек не го позволява. Вътревидовата конкуренция е огромна и тя ни движи да се развиваме. Естествено, че няма как да има раенство или равен старт. Скоро се роди в Инглънда кралска усоба...е как ще има равен стартс някой пролетарии Може да се погледне и от спортна гледна точка: Излизам да играя с някой тенис, обаче аз съм много слаб и да му кажа "играй на 20%, че да сме равностойни" Няма как да стане - конкуренцията те кара да се развиваш (без значение от начина) за да си повече от другия. Сега...колкото и нечовешко (според религията) да е това...Истина е!ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
slonikon написа:"Живей и не пречи на другите да живеят!" е в пълно противоречие с доктрината на капитализма. С доктрината на християнството и комунизма е в пълно съгласие, обаче. Отстраняването на елементите, които пречат на останалите да живеят може да ти изглежда като насилие, но съгласи се, че те едва ли доброволно биха оставили хората да живеят.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
Напротив, това е живата реалност, и колкото и надълбоко да си заравяш главата, взривовете от войните, дето се водят за някоя капка нефт и писъците на умиращите от елементарни болести, щото някой е ограбил парите от денонощния им труд, за да си купи яхта с два хеликоптера на нея ще стигат до ушите ти.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
"Всякаква" сигурно си го написал случайно. В разрез с т.нар. "догми" беше само една единствена самоинициатива - да си прекомерно богат. Щото "прекомерно" богат се става на гърба на другите. Видимо по-богати хора имаше и никой не ги питаше как са станали такива. Ясно беше, че не е по законния начин, ама беше "човешко". Щото системата беше "човешка". Обаче ако се олееше някой... познавах един адвокат навремето - добър беше, богат беше, и то напълно законно. Ама за някои неща казваше, че няма какво да се напъва - директно те дават в новините "...днес в 20:00 часа, в Централния софийски затвор..."И не наричай горенаписаното от мен "мантри". Цинично е. Много цинично.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
Оня ден случайно виждам един приятел от детинството, ся станал мазен свещенник, отпрал корем и половина и се опитва да говори мъдро и поучително........разговора се завъртя в посока че аз му казвам нещо, а той го отрича с думите -"Как да повярвам на нещо което не мога да го видя с очите си".......Аз с задоволство му отговорих че това не е никакъв проблем, от 6 милиарда на тая планета, 5 вярват безпрекословно на нещо което изобщо не са виждали, включително и той самия......Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
slonikon написа:"Всякаква" сигурно си го написал случайно. В разрез с т.нар. "догми" беше само една единствена самоинициатива - да си прекомерно богат. Щото "прекомерно" богат се става на гърба на другите. Видимо по-богати хора имаше и никой не ги питаше как са станали такива. Ясно беше, че не е по законния начин, ама беше "човешко". Щото системата беше "човешка". Обаче ако се олееше някой... познавах един адвокат навремето - добър беше, богат беше, и то напълно законно. Ама за някои неща казваше, че няма какво да се напъва - директно те дават в новините "...днес в 20:00 часа, в Централния софийски затвор..."И не наричай горенаписаното от мен "мантри". Цинично е. Много цинично.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар