evgeni85 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Размисли и страсти разни
Collapse
X
-
ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
-
pplk написа:ntodorov написа:И какво се случва след 40 тия ден ще попитам тогава. :PA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:pplk написа:ntodorov написа:И какво се случва след 40 тия ден ще попитам тогава. :P
Коментар
-
muns61 написа:ntodorov написа:muns61 написа:Мда, калпаво време и липса на хоби...A17DTС/S
Коментар
-
evgeni85 написа:Пускнешли боли те сайдера за земните неща. Замисли се. :D моли се само да се не преродиш в замбия или либерия че ще искаш да се върнеш там де си се пръкнал. .... и мразим България. ....хахахаКое е нещото ли? Ми филмите.A17DTС/S
Коментар
-
ntodorov написа:evgeni85 написа:Пускнешли боли те сайдера за земните неща. Замисли се. :D моли се само да се не преродиш в замбия или либерия че ще искаш да се върнеш там де си се пръкнал. .... и мразим България. ....хахаха
Коментар
-
evgeni85 написа:ntodorov написа:evgeni85 написа:Пускнешли боли те сайдера за земните неща. Замисли се. :D моли се само да се не преродиш в замбия или либерия че ще искаш да се върнеш там де си се пръкнал. .... и мразим България. ....хахахаA17DTС/S
Коментар
-
ntodorov написа:evgeni85 написа:ntodorov написа:evgeni85 написа:Пускнешли боли те сайдера за земните неща. Замисли се. :D моли се само да се не преродиш в замбия или либерия че ще искаш да се върнеш там де си се пръкнал. .... и мразим България. ....хахаха
Коментар
-
Навремето религията давала отговор на всички въпроси, после с напредването на науката, се видяло, че част от отговорите (предимно започващи с "как") били доста неубедителни... Днес, религията дава все по-малко отговори, но все същите предписания (свързани с въпроса "какво"), но нито науката, нито религията могат да дадат задоволителен отговор на въпроса ЗАЩО?...а за съжаление, аз често се улавям, че все по-трудно отговарям на непрестанно последващия въпрос на малката ми щерка (на 4 години), който естествено е ЗАЩО?П.С. Напоследък науката все повече заприличва на религията... има култ, има догма, има и схоластика... само за етиката не съм много сигурен Yellow_Flash_Colorz_PDT_16Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
-
D. Stanev написа:Навремето религията давала отговор на всички въпроси, после с напредването на науката, се видяло, че част от отговорите (предимно започващи с "как") били доста неубедителни... Днес, религията дава все по-малко отговори, но все същите предписания (свързани с въпроса "какво"), но нито науката, нито религията могат да дадат задоволителен отговор на въпроса ЗАЩО?...а за съжаление, аз често се улавям, че все по-трудно отговарям на непрестанно последващия въпрос на малката ми щерка (на 4 години), който естествено е ЗАЩО?П.С. Напоследък науката все повече заприличва на религията... има култ, има догма, има и схоластика... само за етиката не съм много сигурен Yellow_Flash_Colorz_PDT_16ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
D. Stanev написа:Навремето религията давала отговор на всички въпроси, после с напредването на науката...punto HGT
Коментар
-
Мен пък ми е чудно кака Адам не е теглил една майна на Ева като му е мърморила ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Princo написа:Мен пък ми е чудно кака Адам не е теглил една майна на Ева като му е мърморила ...
Коментар
-
Нормално е науката да изглежда като религия. Теории се преразглеждат само под натиска на неопровержими, и получени от много хора, доказателства. Иначе ще стане цирк - всеки ще си твърди каквото си иска и няма да се знае нищо.За науката плаща данъкоплатеца, а не тия, които извличат печалба от нейните постижения. Просто е много скъпо да се стигне от теория до практика и пичовете са уредили друг да плати голямата сметка.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар