ele написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Размисли и страсти разни
Collapse
X
-
Търсих я тая сентенция и нищо не намирам. Сигурен ли си в авторството на Рокфелер?Намирам тази " I cannot remember when hard work was new or strange to me. We were taught to work, to save and to give’"Не си спомням, кога тежката работа беше нещо ново или странно за мен. Ние бяхме обучавани да работим, да пестим и да даваме"Тва във връзка с фондацията.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
ntodorov написа:ele написа:що за вас вичко е черно или бяло? Ми работете, станете богати!Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
pplk написа:Сигурен ли си в авторството на Рокфелер?Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
-
Не сме се отклонили.То това да вярваш в човешкото равенство също е вид религия.Аз пък на, не ща да съм равен с никой. Не ща да съм равен с мръзеливите и некадърните, нито да съм равен с мафиозите, нито с гениите, щото не съм такъв.Искам си моето местенце под слънцето, с моя си стандарт, какъвто съм си го изработил.Не ща да храня 10 мързеливи и некадърни "равни" с мен, само щото имали и те 2 ръце, 2 крака и 1 глава. Кесаревото - кесарю, божието - богу!Такава е моята религия.
Коментар
-
D. Stanev написа:pplk написа:Сигурен ли си в авторството на Рокфелер?207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
Еле ме подсети за една случка, която ми се случи скоро: Има едно кафенце в района, където живея. Там продава една мацка, ковто е в края на 30те, но доста засукана. Начина и на обличане и аксесоарите по нея подсказват един доста висок стандарт на живот. Сега... или да си продавачч е супер пристижно и заплатено или си има тъпкач. Та преди няколко дена, взимайки си кафе я чух да казва на приятелката си, която беше в магазинчето " Е, кво като има пари....аз не съм с него заради тях"...и така си отговорих на въпроса от къд високия стандарт на живот, при професия "Пушене пред магазин и мухлясване на мозъче"ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Какво ми е на поста?A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Kay_ написа:Еле ме подсети за една случка, която ми се случи скоро: Има едно кафенце в района, където живея. Там продава една мацка, ковто е в края на 30те, но доста засукана. Начина и на обличане и аксесоарите по нея подсказват един доста висок стандарт на живот. Сега... или да си продавачч е супер пристижно и заплатено или си има тъпкач. Та преди няколко дена, взимайки си кафе я чух да казва на приятелката си, която беше в магазинчето " Е, кво като има пари....аз не съм с него заради тях"...и така си отговорих на въпроса от къд високия стандарт на живот, при професия "Пушене пред магазин и мухлясване на мозъче"Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
А, не п*тката си е нейна, да прави каквото иска В интерес на истината, ако бях жена и аз щях да се наредя така....зае*и ги тия феминистки глупости. П.П. Значи, темата е за всичко, без кисело зеле....щот за него пуснаха отделна.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
И не разбрах тая тема последно за какво е, че да се включа качествено Mr. GreenП.П. Значи, темата е за всичко, без кисело зеле....щот за него пуснаха отделнаA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
И що го правиш страхотно (!) - щото си се изградил като човек при соц-а. Ако тогаз беше капитализъм, щеше да е забранено да се прави зелето кисело, както кокошките - нещастни и курнишоните - криви .П.П. Горе не е правописна грешка, а напомняне да се снабдите овреме с магнитните изправители на др. тайс, че пазителите на свободната инициатива всеки момент ще забранят и кривите ... нъл се сещате.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар