Религията ли? Перфектен способ за управление на масите... и за започването на 3та световна война.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Размисли и страсти разни
Collapse
X
-
Аз съм привърженик на тезата за "интелигентната намеса"... понеже не ми се ще след края на живота всичко да свършва (освен, че няма логика - не ме кефи подобна идея) Mr. GreenA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
D. Stanev написа:По темата - някой от философите (забравил съм кой) беше казал "да се дефинира Бог, значи да се отрича", т.е. всяко определение и опит за обяснение го ограничава - прави го краен, а би следвало да е вездесъщ, всепроникващ, безкраен, вечен, без начало и край и пр. ... е това наистина е трудно за схващане. На любителите на подобни четива горещо препоръчвам Джеймс Фрейзър и неговата "Златната клонка", което е едно от най-комплексните изследвания на древната митология и историята на различни вярвания и култове с изключително задълбочен анализ... (той самият убеден атеист).207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
ntodorov написа:Аз съм привърженик на тезата за "интелигентната намеса"... понеже не ми се ще след края на живота всичко да свършва (освен, че няма логика - не ме кефи подобна идея) Mr. Green207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
evgeni85 написа:След смъртта няма нищо. Както като заспиш дълбоко. Не чувстваш време не мислиш не усещаш. Нищо. Шепа пръст 40 дена и до там.A17DTС/S
Коментар
-
ntodorov написа:evgeni85 написа:След смъртта няма нищо. Както като заспиш дълбоко. Не чувстваш време не мислиш не усещаш. Нищо. Шепа пръст 40 дена и до там.
Коментар
-
evgeni85 написа:ntodorov написа:evgeni85 написа:След смъртта няма нищо. Както като заспиш дълбоко. Не чувстваш време не мислиш не усещаш. Нищо. Шепа пръст 40 дена и до там.A17DTС/S
Коментар
-
ntodorov написа:А-ааа грубо така. Не ме кефи. Аз имах други планове.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар