Еми явно пак навсякъде е според кефа на служителя... Бахти държавата....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нова придобивка... този път не е италианска
Collapse
X
-
Имал съм обикновена газова на браво 1,6 и харчеше 6,7 доста време, докато не я овтавих без течност и замръзна изпарителя, но доста време. Имал съм и ГИ на фокус, все около 8/100, а и докато е гаранционна, поне 3-4 км зимата, докато мине на газ. Едното и другото обаче набързо се изплащатAlfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Такава мазда мислех да взимам преди 4 години, не ми хареса единствено това, че като аатваряш вратите и дрънчи на консервена кутия. Един приятел имаше такава и беше товарил един тон тухли с нея Яки са, безаварийна!--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
van_dal написа:Такава мазда мислех да взимам преди 4 години, не ми хареса единствено това, че като аатваряш вратите и дрънчи на консервена кутия. Един приятел имаше такава и беше товарил един тон тухли с нея Яки са, безаварийна!Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
-
Колата има ли OBD? Предполагам да, тогава търси ГИ "СТАГ" с "обд" много ги хвалят за супер претенциозният компютър на пежо. Били бързи ижектори и много адекватен комп на ГИ.А също ... честито за Маздата, дори германците не могат да си изкривят душата и за тях Мазда е по-добрият избор от техните марки ... факт !!!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Много благодаря, колеги. Навъртях 600-700км, за момента съм много доволен. Относно затварянето на вратите - в сравнение с Пунтото, тук се затварят перфектно :D Колкото за товаренето - ще се пробва, засега багажника ми се струва безкраен, веднъж се опитах да го напълня - не успях, (за сравнение на Пунтото всичко се товареше на задните седалки, защото при наличие на 27л газова, 2 колони и КАТ комплект, багажника нямаше смисъл да се отваря :D). Колкото до газовия инжекцион - спрях се на EasyGasGreen, с тороидална бутилка ще излезе 740лв в сервиз, който ми направи много добро впечатление. Ще се монтира във вторник уредбата и след това ще споделя мнение. Единствената въпросителна към момента е - EasyGasGreen Fast - без OBD или EasyGasGreen Premium - с OBD и 50лв отгоре?
Коментар
-
Мисля, че ГИ с компютър взимащ дани през ОБД от ЕКУ на автомобила винаги е по-добре!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Разбира се, но те ми споменаха нещо за OBD и eOBD и ако било едното нямало смисъл..така го разбрах аз. А аз не знам кое е. Утре на място ще видим и ще преценим. Иначе започна се с неприятните изненади - днес и вчера беше за ремонт на окачване - 2 биалетки отзад, тампони на носачи и биалетки отпред и.... 2 изпуснали амортесьора - левите. Проблемът е, че за тази кола са си цифра амортесьорите, ама ще се търси вариант на пролет.
Коментар
-
Та... от вчера колата е оборудвана с ГИ. Easygasgreen Fast без OBD (няма смисъл, колата не го поддържа), което всъщност си е Fobos 4. Все още не съм минал почти никакви километри и нищо особено не мога да кажа. Забелязах няколко неща - бързо мина на газ (леко се усети, като премина). Другото нещо е, че на неутрална като се даде малко газ и се отпусне оборотите падат, опитва се да загасне, но не гасне. Според момчетата в сервиза е нормално и ще се оправи. Иначе, като вървеж - не успявам да намеря разлика между бензин и газ. Бутилката е 43л (такава влезе в коша).
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар