Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нова придобивка... този път не е италианска

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Нова придобивка... този път не е италианска

Здравейте колеги,след над 6 години вярна служба и никакви проблеми, дойде момента да разнообразя малко обстановката и смених Пунтото. Вложих доста пари и труд в него (добре, че бяха за подобрения, а не за ремонти) и това е причината да си го запазя, поне за момента.Относно придобивката - тотално различен автомобил спрямо Фиата - комби, с почти 2 пъти по-голям двигател и коне, японски, с много екстри.Колата е Мазда 626 2.0 бензин 99-та. Собственик съм от събота, минах около 300км и първото ми впечатление е отлично. Има доста забележки разбира се, дребни ръжди (Австрия), предницата е за правене, гърнето има дупчица, трябва реглаж и т.н, предимно дребни неща.И за да не е безмислена темата, ще задам и един ключов въпрос:Колата е имала газов инжекцион, но е свален от предния собственик, за да си го постави на друга кола. Понеже разхода в София е около 11-12 се налага отново да бъде газифицирана. Тук пристига и въпроса. Препоръчайте ми сервиз/човек, който да постави бюджетен ГИ (ще ми се нещо до около 600-700лв). Една снимка, да не съм капо.Весели празници!

Честито!Колега от форума беше пуснал такава в търговския раздел и от снимките доста ми хареса, да не си взел нея
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Баш нея!

Коментар

Потърси инфо за Мишо под моста чавдар. За газта това. Иначе честито и попътен вятър
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Честито и от мен, със здраве да си я караш.
          Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Благодаря, колеги! Междувременно се присетих още нещо - Купих колата със Софийска регистрация, минах на КАТ само за смяна на собствеността и към момента имам бележка от предния собственик за платен данък за 2015г. Въпросът е следва ли да ходя в общината да регистрирам колата или това нещо ще се случи автоматично и просто трябва да отида март-април да си платя данъка за 2016г?

Коментар

Ще ти я зачислят автоматично Аз ходих два пъти уж, за да я впиша(естествено... три пъти ме връщаха). Проверих дали дължа данъци(онлайн) и тя изникна там т.е. от КАТ изпращат към общината инфо Весели Празници и наздраве
              Fiat Marea 2.4 JTD+
              Fiat Marea 1.6 2000г. + ГИ
              Peugeot 406 2.0hdi - once upon a time
              Renault 19/1.7mi/ - crash

Коментар

Информацията от КАТ вече отива автоматично в данъчното.
                Toyota Prius 1.5 Hybrid
                EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Това японче работи и с обикновенна газова уредба, само за инфо да си знаеш :D честито иначе за придобивката

Коментар

Мерси за информацията, но определено не съм фен и не смятам, че има смисъл да спестя 200лв. Инжекцион ще е със сигурност, въпросът все още е къде. Мишо го знам, сменял ми е изпарител на Фиата, доволен съм от работата му, но ми даде дебела цена.

Коментар

В Бургас слагат ГИ за по 1100 лева. Едва ли в София ще е по-евтино. Тази сума, която си заделил ми се сърува малко.

Коментар

Аз вече намерих 1-2 оферти за по около 750лв, имах една и за 600, бях се навил, но нещо се разпадна комуникацията с момчето, затова продължавам да сондирам пазара. В тази връзка, мнения за Tamona и Easygasgreen?

Коментар

Painfall написа:
                          Аз вече намерих 1-2 оферти за по около 750лв, имах една и за 600, бях се навил, но нещо се разпадна комуникацията с момчето, затова продължавам да сондирам пазара. В тази връзка, мнения за Tamona и Easygasgreen?
                          Евала. В София колко евтино било Аз съм с компютър Тамона и съм нямал проблеми. Газиджиите също казват, че са добри.

Коментар

M5kov написа:
                            Информацията от КАТ вече отива автоматично в данъчното.
                            Септември регистрирах кола и отидох в община Илинден да отпиша старата и там наистина излезе инфо за нисана, че е мой. Обаче е само инфо и регистрациятя лично е все още ЗАДЪЛЖИТЕЛНА и в същите срокове.
                            Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                            Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                            Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Не е бре, жената ходи предния месец и я върнаха, че всичко е ок
                              Toyota Prius 1.5 Hybrid

Коментар

Working...
                              X