Здравейте колеги,след над 6 години вярна служба и никакви проблеми, дойде момента да разнообразя малко обстановката и смених Пунтото. Вложих доста пари и труд в него (добре, че бяха за подобрения, а не за ремонти) и това е причината да си го запазя, поне за момента.Относно придобивката - тотално различен автомобил спрямо Фиата - комби, с почти 2 пъти по-голям двигател и коне, японски, с много екстри.Колата е Мазда 626 2.0 бензин 99-та. Собственик съм от събота, минах около 300км и първото ми впечатление е отлично. Има доста забележки разбира се, дребни ръжди (Австрия), предницата е за правене, гърнето има дупчица, трябва реглаж и т.н, предимно дребни неща.И за да не е безмислена темата, ще задам и един ключов въпрос:Колата е имала газов инжекцион, но е свален от предния собственик, за да си го постави на друга кола. Понеже разхода в София е около 11-12 се налага отново да бъде газифицирана. Тук пристига и въпроса. Препоръчайте ми сервиз/човек, който да постави бюджетен ГИ (ще ми се нещо до около 600-700лв). Една снимка, да не съм капо.
Весели празници!
![](http://prikachi.com/images/178/8523178w.jpg)
Коментар