Питанка колеги.... Дали има някои запознат по въпроса, има ли вътрешни полети за България на някои low cost авиолинии?Дайте малко инфо ако има запознати, цени, графици ако има такива де или някое сайтче за инфо... Като система ми е ясно какво е точно "low cost", пребродих и бая сайтове, ма те са само за чужбинско.... Интересува ме, може ли по този начин да се пътува София-Варна, София-Бургас и съответните обратни дестинации :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли вътрешни "low cost" полети в България?
Collapse
X
-
Етикети: –
-
Re: Има ли вътрешни "low cost" полети в България?
bubachko написа:Питанка колеги.... Дали има някои запознат по въпроса, има ли вътрешни полети за България на някои low cost авиолинии?Дайте малко инфо ако има запознати, цени, графици ако има такива де или някое сайтче за инфо... Като система ми е ясно какво е точно "low cost", пребродих и бая сайтове, ма те са само за чужбинско.... Интересува ме, може ли по този начин да се пътува София-Варна, София-Бургас и съответните обратни дестинации :D
-
kc_3011 написа:И до Бургас няма такива , и не съм чувал да има идеи. Засега фирмите предлагащи тези услуги използват само международни дестинации (поне в България е така)
Коментар
-
Колега полети на супер евтини цени които покриват само летищните и други такси са невъзможни за вътрешни полети.Обикновено такива се предлагат от фирми които закупуват пакет седалки от един самолет заедно с определен брой легла в даден хотел в чужбина за определен период. Често обаче се случва да не могат да продадат хотелските си места и за да не губят и от самолета - пускат празните седалки на цени много по-ниски от реалните с цел да си покрият таксите и да не губят поне и от полета.Punto SX 1.1 55
Коментар
-
bubachko
Kuku написа:Колеги, защо по новините преди месец-два казаха, че нискобюджетните компании предлагат самолетни билети София-Варна за 19лв. без включени летищни такси
Коментар
-
bubachko написа:Kuku написа:Колеги, защо по новините преди месец-два казаха, че нискобюджетните компании предлагат самолетни билети София-Варна за 19лв. без включени летищни такси
Коментар
-
Да, имаше такава оферта (за 19 лв. без летищни такси), но билетът се купува 1 час преди полета ако има останали места в самолета. Офертата беше от някаква чартърна компания с един витлов самолет АН-нещо-си, на който лично аз не бих се качил дори безплатно За съжаление сега не успявам да открия фирмата.Не знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар