Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сокоизтисквачка - каква?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Зависи кой ще я мие после... Минах по този път, и освен че я купих, трябваше и да се занимавам да я мия... Цедката е малко тегава - трябва с четка за зъби да се чисти, при това с предварително накисване, особено ако се мелят плодове като круши и ябълки. От тази гледна точка, най-добре е тази, която се почиства най-лесно, но в магазина това трудно се преценява. Нашата специално е някакъв Мулинекс и хубавото е, че има регулиране на оборотите и опция за избор на "меки" и "твърди" плодове. От позицията на ефективност, най-важното е да вади колкото е възможно по-малко и по-сух отпадък в контейнера (това също няма как да се разбере в магазина).
    Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3

Коментар

D. Stanev написа:
      Зависи кой ще я мие после... Минах по този път, и освен че я купих, трябваше и да се занимавам да я мия... Цедката е малко тегава - трябва с четка за зъби да се чисти, при това с предварително накисване, особено ако се мелят плодове като круши и ябълки. От тази гледна точка, най-добре е тази, която се почиства най-лесно, но в магазина това трудно се преценява. Нашата специално е някакъв Мулинекс и хубавото е, че има регулиране на оборотите и опция за избор на "меки" и "твърди" плодове. От позицията на ефективност, най-важното е да вади колкото е възможно по-малко и по-сух отпадък в контейнера (това също няма как да се разбере в магазина).
      Филипса е най-лесна за почистване-https://youtu.be/y2hxDEEUFNkИмах една която трябваше с четка за зъби да я чистия и сега е при сестра ми да прави сокчета на племенника.
      FIAT FORUM BULGARIA
      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Колкото предавания за здравословно хранане съм гледал навсякъде са казвали, че е по-хубаво да се изяде целия плод, а не да се хвърля една от най-полезните съставки - фибрите.
        Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

gamma написа:
          todorakiggg написа:
          Не стават само за цитрусови плодове...
          Защо?Портокали без кората примерно не стават ли?todorakiggg, твоята кой модел е?
          Ще ти кажа довечера като се прибера, ама няма да намериш такава, че е купувана отдавна. Много ясно, че е най хубаво да се ядът цели плодове обаче, моя син не искаше и да опита плод и за това минахме на сок...

Коментар

spark написа:
            Колкото предавания за здравословно хранане съм гледал навсякъде са казвали, че е по-хубаво да се изяде целия плод, а не да се хвърля една от най-полезните съставки - фибрите.
            То е хубаво и пеш да се ходи, ама на, метнали сме се на тез коли...
            Alfa 159 SW 2.4 Ti
            Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
            "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Аз също много съм се чудил за сокоизтисквачка и достигнах до решението, че ако купувам, ще взема от нискооборотните:http://www.freshmarket.bg/fresh-mach...ugerИначе сега най-вероятно ще взема цитруспреса от ръчните:http://www.cancanmakina.com/en/defau...=urunler&id=39
              FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ

Коментар

Ок, но заслужават ли си тройната, че и четворната цена?
                Alfa 159 SW 2.4 Ti

Коментар

gamma написа:
                  Ок, но заслужават ли си тройната, че и четворната цена?
                  HR1858 - е моя Филипс, според мен си заслужава цената, има разлика и като количество сок и като начин на чистене (има точно 5 големи части за чистене) . Най пипкаво е ножа цедка да се чисти, но ако си изградиш навик да го чистиш веднага след като направиш сока няма да имаш проблем. Веднага след правенето на сок става да се почисти и без да се накисва.

Коментар

Взех Филипс.Благодаря, колеги!
                    Alfa 159 SW 2.4 Ti

Коментар

"Подлъган" от темата и аз днес взех един Филипс 1855/70 препоръчан от Краси
                      Фиат Крома 1.9 16v+
                      Фиат Браво 1.6 16v
                      Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Да са ви честити и да си правите повече сокове за гасители на ракията
                        FIAT FORUM BULGARIA
                        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Така и така темата е актуална и в нашето семейство, няма ли нещо до 100лв ?
                          "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                          Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Краси, от Филипс трябва една заплата да ти изплатят
                            Alfa 159 SW 2.4 Ti

Коментар

Working...
                            X