Зависи кой ще я мие после... Минах по този път, и освен че я купих, трябваше и да се занимавам да я мия... Цедката е малко тегава - трябва с четка за зъби да се чисти, при това с предварително накисване, особено ако се мелят плодове като круши и ябълки. От тази гледна точка, най-добре е тази, която се почиства най-лесно, но в магазина това трудно се преценява. Нашата специално е някакъв Мулинекс и хубавото е, че има регулиране на оборотите и опция за избор на "меки" и "твърди" плодове. От позицията на ефективност, най-важното е да вади колкото е възможно по-малко и по-сух отпадък в контейнера (това също няма как да се разбере в магазина).
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сокоизтисквачка - каква?
Collapse
X
-
D. Stanev написа:Зависи кой ще я мие после... Минах по този път, и освен че я купих, трябваше и да се занимавам да я мия... Цедката е малко тегава - трябва с четка за зъби да се чисти, при това с предварително накисване, особено ако се мелят плодове като круши и ябълки. От тази гледна точка, най-добре е тази, която се почиства най-лесно, но в магазина това трудно се преценява. Нашата специално е някакъв Мулинекс и хубавото е, че има регулиране на оборотите и опция за избор на "меки" и "твърди" плодове. От позицията на ефективност, най-важното е да вади колкото е възможно по-малко и по-сух отпадък в контейнера (това също няма как да се разбере в магазина).
Коментар
-
gamma написа:todorakiggg написа:Не стават само за цитрусови плодове...
Коментар
-
spark написа:Колкото предавания за здравословно хранане съм гледал навсякъде са казвали, че е по-хубаво да се изяде целия плод, а не да се хвърля една от най-полезните съставки - фибрите.Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
Аз също много съм се чудил за сокоизтисквачка и достигнах до решението, че ако купувам, ще взема от нискооборотните:http://www.freshmarket.bg/fresh-mach...ugerИначе сега най-вероятно ще взема цитруспреса от ръчните:http://www.cancanmakina.com/en/defau...=urunler&id=39FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ
Коментар
-
gamma написа:Ок, но заслужават ли си тройната, че и четворната цена?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар