NikMar написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оглед на кола в Никопол
Collapse
X
-
sportakus написа:NikMar написа:sportakus написа:За тия пари кво ще я гледат, питаи пали ли по телефона и ако пали направо отиваите тя е на цена като за скрап :DFIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Ха ха цар си :D Ми да ти кажа аз лично не съм критерии относно продължителност на каране на един автомобил. Сменям ги на около година и не, че нещо им има, но просто ми омръзват. Да ти кажа честно имал съм най-различни коли, но фият винаги съм имал почнах от Ритмо, Уно, Темпра, Пунто 1, и сега въпреки, че си имам друга кола, пак се задомих с едно Пунто 2 което си го ползвам като евридейка :D Иначе анкетата ти е интересна дано някои е направи :D Поздрави и успех с покупката и да се похвалиш какво си купил пък като мина през Габрово ще ти се обадя да пием по бира, а аз ще почерпя разбира се, че нали си от Габрово :D
Коментар
-
Най накрая купихме Марийка ето тази http://www.carmarket.bg/fiat-marea-1...pe_id=4&sort=1 за цента за която се спазарихме мисля че си заслужава. Има неописани глезорийки, както и кусурчета, които са поправими. Оказа се че е с дискови спирачаки и отзад, дисковете и предни, и задни нямаха и половин милиметър ръбче, имаме си климатроник . Измъчих се като я прибирахме вечерта, няма къси светлини. Като я тествахме аз бях вътре и пусках това - онова и моите хора гледат дали работят. Като се прибрахме и позагледах снимките, още не съм разкулачил нищо з/о ни затрупа белчо, се оказа че май си имаме ангелски очички и са ги свързали вместо къси. Другите кусурчета са: трудно отваряне на вратите - нуждаят се от смазка, почистване на дюзите, един тампон на ауспуха /сега е с тел/, 2 болта за задните джанти /някъде са ги изгубили/, джоистика за ел. огледалата не сработва нагоре - надолу и основно почистване /малко мурдарски е гледана/. Преди това гледахме 2 в Търново и Г.Оряховица, но само си изгубихме времето. За разлика от тях тази няма ръжди. Километража сочеше 146800 км, което нищо не значи, за разлика от другите 200 и кусур хил. Бутилката-40 л. беше почти пълна, както и 15-20 л. бензин, като цяло сме доволни.Не разбрах едно нещо, защо на лоста за чистачките име още един ринг който се завърта и се лутах докато пусна задната, нека някой ми каже, не че немога да се поровая из нета за ръковдство и да разбера.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Коментар
-
янко написа:Ако е за врътката на върха на лоста ,тя е за регулиране на интервалаFIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Коментар
-
янко написа:Ако е това,първото е за интервала,второто е скала за интервала,третото е за задната чистачкаFIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Коментар
-
NikMar написа:Най накрая купихме Марийка ето тази http://www.carmarket.bg/fiat-marea-1...pe_id=4&sort=1 за цента за която се спазарихме мисля че си заслужава. Има неописани глезорийки, както и кусурчета, които са поправими. Оказа се че е с дискови спирачаки и отзад, дисковете и предни, и задни нямаха и половин милиметър ръбче, имаме си климатроник . Измъчих се като я прибирахме вечерта, няма къси светлини. Като я тествахме аз бях вътре и пусках това - онова и моите хора гледат дали работят. Като се прибрахме и позагледах снимките, още не съм разкулачил нищо з/о ни затрупа белчо, се оказа че май си имаме ангелски очички и са ги свързали вместо къси. Другите кусурчета са: трудно отваряне на вратите - нуждаят се от смазка, почистване на дюзите, един тампон на ауспуха /сега е с тел/, 2 болта за задните джанти /някъде са ги изгубили/, джоистика за ел. огледалата не сработва нагоре - надолу и основно почистване /малко мурдарски е гледана/. Преди това гледахме 2 в Търново и Г.Оряховица, но само си изгубихме времето. За разлика от тях тази няма ръжди. Километража сочеше 146800 км, което нищо не значи, за разлика от другите 200 и кусур хил. Бутилката-40 л. беше почти пълна, както и 15-20 л. бензин, като цяло сме доволни.Не разбрах едно нещо, защо на лоста за чистачките име още един ринг който се завърта и се лутах докато пусна задната, нека някой ми каже, не че немога да се поровая из нета за ръковдство и да разбера.Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
RoMeO_156_GTA написа:NikMar написа:Най накрая купихме Марийка ето тази http://www.carmarket.bg/fiat-marea-1...pe_id=4&sort=1 за цента за която се спазарихме мисля че си заслужава. Има неописани глезорийки, както и кусурчета, които са поправими. Оказа се че е с дискови спирачаки и отзад, дисковете и предни, и задни нямаха и половин милиметър ръбче, имаме си климатроник . Измъчих се като я прибирахме вечерта, няма къси светлини. Като я тествахме аз бях вътре и пусках това - онова и моите хора гледат дали работят. Като се прибрахме и позагледах снимките, още не съм разкулачил нищо з/о ни затрупа белчо, се оказа че май си имаме ангелски очички и са ги свързали вместо къси. Другите кусурчета са: трудно отваряне на вратите - нуждаят се от смазка, почистване на дюзите, един тампон на ауспуха /сега е с тел/, 2 болта за задните джанти /някъде са ги изгубили/, джоистика за ел. огледалата не сработва нагоре - надолу и основно почистване /малко мурдарски е гледана/. Преди това гледахме 2 в Търново и Г.Оряховица, но само си изгубихме времето. За разлика от тях тази няма ръжди. Километража сочеше 146800 км, което нищо не значи, за разлика от другите 200 и кусур хил. Бутилката-40 л. беше почти пълна, както и 15-20 л. бензин, като цяло сме доволни.Не разбрах едно нещо, защо на лоста за чистачките име още един ринг който се завърта и се лутах докато пусна задната, нека някой ми каже, не че немога да се поровая из нета за ръковдство и да разбера.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар