Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колега изкупуващ катализатори

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колега изкупуващ катализатори

Колеги , накой изкупува ли в нашият форум катализатори? Имам за продаване катализатора от колекторите на Пунто ХГТ и един от Мареа 1.8
    Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
    Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
    Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++

Re: Колега изкупуващ катализатори

flippy89 написа:
    Колеги , накой изкупува ли в нашият форум катализатори? Имам за продаване катализатора от колекторите на Пунто ХГТ и един от Мареа 1.8
    Писах ти и на ЛС, ако съдя по мойто пунто на самия колектор няма катализатори, катализатора се намира след меката връзка и ламбда сондата, на пунто 1,2 мотора колектора и катализатора са на едно, на купе 1,8 мисля, че е същия като на пунто, на браво незнам какъв беше, дали тръбен или чууин, но мисля, че и там катализатора е след колектора, я дай снимка на целия колектор да видя за какво говориш.
    punto HGT

Коментар

аз ти отговорих че е катализатор, но с метален пълнеж който не струва нищо и ще го избуша, и ще махна и Марейския катализатор който е след меката връзка и на негово място резонатор, но се чудя какъв дали "пура" или от плоските?
      Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
      Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
      Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++

Коментар

Аз за моя,от 1,6,взех 70 лв.
        Fiat Marea 1.6 16V ELX 2000г.CNG,Opel Antara 2,2 163kc.
        ex:Fiat Regata 1714D;ex:Fiat 125P

Коментар

flippy89 написа:
          аз ти отговорих че е катализатор, но с метален пълнеж който не струва нищо и ще го избуша, и ще махна и Марейския катализатор който е след меката връзка и на негово място резонатор, но се чудя какъв дали "пура" или от плоските?
          За моя само на едно място в Младост ми дадоха някакви пари 35 или 40лв, но не помня, на всякъде другаде ми казахе, че нищо не струва, в някоя от темите бях пуснал координати и телефон, но също не помня, че беше преди 1-2 години.За колектора - утре ще сляза пак до мазето да ти снимам моя в цялата му пълнота, никакви катализатора няма, само е тръба, явно през различните години се правят и различни колектори, друго обяснение нямам.
          punto HGT

Коментар

На Сточна гара преди изкупуваха катализатори на добри цени. На 1.8-цата го продадох за 70лв, но това беше преди 4 години.
            ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
            Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
            Jet Black E46 M3

Коментар

injekciona написа:
              На Сточна гара преди изкупуваха катализатори на добри цени. На 1.8-цата го продадох за 70лв, но това беше преди 4 години.
              Вече не е така-там ми даваха 25 лв.Изкупиха ми го за 70 лв. от една Пловдивска фирма юли месец,но не и помня името,но като напишеш в търсачката ,,изкупуване на катализатори",ще я намериш.
              Fiat Marea 1.6 16V ELX 2000г.CNG,Opel Antara 2,2 163kc.
              ex:Fiat Regata 1714D;ex:Fiat 125P

Коментар

Стоков колектор от мойто пунто, но явно има и такива колектори с някакви катализаторчета на тях, но аз не съм виждал.
                punto HGT

Коментар

Working...
                X