Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво мислите за последната вълна от протести?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ми то и българите, за разлика от тъпите германци, не чакат правителството да им напълни хладилника, ама не виждам връзката с темата. Тук ставаше въпрос за еманации и пр. извисени материи, а не за търбуси. Как стигна до тия хладилници, не те знам.
    pplk написа:
    Политиците ни са еманация на най-тъпия народ в Европа-българския! :D
    Ей оттук тръгнахме в "Сря Дек 16, 2015 9:29 am"
    браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Ми, да ти напомня!
      pplk написа:
      slonikon написа:
      От сабалем го мисля и както и да го гледам, според тоя критерий немците ни водят по тъпотия поне с 2 обиколки.
      Ти ги зарежи немците, за разлика от тъпите българи, не чакат Меркел да ги оправи. :D
      Тва за манталитета на матрЯла го разправяй на някой друг. Няма по-мързелив, по-завистлив и по-недоволен народ от българския, дето винаги друг му е виновен и винаги някой му е длъжен! За света не знам, но за Европа съм убеден.
      207 тиква автомат
      новокромаджия 2.4 печка

Коментар

pplk написа:
        Ми, да ти напомня!
        pplk написа:
        slonikon написа:
        От сабалем го мисля и както и да го гледам, според тоя критерий немците ни водят по тъпотия поне с 2 обиколки.
        Ти ги зарежи немците, за разлика от тъпите българи, не чакат Меркел да ги оправи. :D
        Тва за манталитета на матрЯла го разправяй на някой друг. Няма по-мързелив, по-завистлив и по-недоволен народ от българския, дето винаги друг му е виновен и винаги някой му е длъжен! За света не знам, но за Европа съм убеден.
        Няма как да не се съглася с колегата за това. Много, мега мързеливи сме. Само българите когато са в чужда страна не се подкрепят, всичко останали нации особено съседите ни супер много се подкрепят и т.н. Ние българите си завиждаме, гледаме в чинията на другия, подливаме си вода и всичко друго в тази посока. И разбира се чакаме да ни оправят, на мен са ми казали в прав текст, "По - добре на социални в Германия, отколкото да бачкам в БГ".... Ето сега последния данък уикенд дето тиквун прокара, ами 90% от хората в Бг си мисля "ами б*л съм ги бизнесмените да плащат" вместо да си помислят за другите неща зад привидния данък...Абе както и да е.... много е дълга темата, и какво чакам от протестите ли, ми нищо. И да стигнем до избори пак ще е все тая, щото нали знаете, не е важно кой как гласува и кой как брои...

Коментар

Всеки си знае за себе си какъв е...
          браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Working...
          X