slonikon написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво мислите за последната вълна от протести?
Collapse
X
-
Ще протестират.докато паднат температурите,първия сняг и се почнат масовите свински погребения.Мамини чакат за Коледа. Каквото и да следва ще остане за след 04.01.2016г. :D
Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart
Коментар
-
Аз давам информация от първа ръка, пък ти си ръси каквито глупости си искаш и после се измъквай, както си искаш. Какво да зарежа пък, аз мога и сам да реша, но благодаря за съвета все пак! Теоретично, някой път може и да се окажеш прав, знам ли?!Пак щот си ми симпатичен, ще те осветля: DW е опорна точка и позоваването на тях е точно толкова обективно, колкото и на Работническо дело. Колегата правилно се отказа да спори с тия стожери на честната публицистика зад гърба си.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
slonikon написа:Ти на базата на колко германци си изгради мнението, м?Есе на DW беше цитирано от колега, затова присъства в темата.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
Такива теми никога не водят до нищо добро. Всеки си има своите убеждения и предпочитания, а някой като се изцепи в стил "инакомислещите на сапун", и се почва една... Така и така съм почнал, поне да си кажа мнението и за последните протести. Според мен на 99,99 % от хората не им стана ясно какво точно се случи и какви бяха тези драми за квоти от 5 човека, 6 човека и т.н. И в тази връзка протестите - точно в този момент и по повод "драмите" със съдебната реформа, ми се струват безсмислени. Овен това мисля, че българският народ напълно заслужава да го управлява човек като ББ.
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Мисля, че с написаното изразих точно уважението си към теб, че не продължи безсмислена дискусия, в която ти ще цитираш дойче веле, а аз Работническодело.ком или нещо подобно.@pplk - Очаквам нещо от типа: Преди 2 месеца бях на една среща, където цяла вечер си говорих с (мин.) 2 германеца и те много харесват държавната политика на Германия в момента.Чисто формално, мога да приема и мнението на германци, с които си пишеш във Фейсбук, но трябва да са поне 20 (вж. в другата тема вица на dikanio относно приятелите във Фейсбук). Иначе се оказва, че хвърляш едни приказки, дето си си ги измислил току що и нямат никакво реално покритие.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар