Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво мислите за последната вълна от протести?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

slonikon написа:
    Тъй е лесно:www.dw.com - има ли нужда от коментар?"Ти ги зарежи ..." - има ли нужда от коментар.
    От линка ти не разбрах, кво точно искаш да кажеш?За второто, коментара го направи ти с ЕДИНИЯ германец, не аз. Ако е нямало нужда, що коментираш?
    207 тиква автомат
    новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Ще протестират.докато паднат температурите,първия сняг и се почнат масовите свински погребения. Мамини чакат за Коледа. Каквото и да следва ще остане за след 04.01.2016г. :D
      Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
      Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

Аз давам информация от първа ръка, пък ти си ръси каквито глупости си искаш и после се измъквай, както си искаш. Какво да зарежа пък, аз мога и сам да реша, но благодаря за съвета все пак! Теоретично, някой път може и да се окажеш прав, знам ли?!Пак щот си ми симпатичен, ще те осветля: DW е опорна точка и позоваването на тях е точно толкова обективно, колкото и на Работническо дело. Колегата правилно се отказа да спори с тия стожери на честната публицистика зад гърба си.
        браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Младене, щом смяташ, че можеш да изградиш ОБЕКТИВНО мнение на базата на ЕДИН германец, аз не мога да споря.Продължавам да не разбирам, какво общо има DW с темата.
          207 тиква автомат
          новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Ти на базата на колко германци си изгради мнението, м?Есе на DW беше цитирано от колега, затова присъства в темата.
            браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

slonikon написа:
              Ти на базата на колко германци си изгради мнението, м?Есе на DW беше цитирано от колега, затова присъства в темата.
              Изсулваш се нещо, ам? Ми, да беше дал линка към колегата, не към мен.Твоя германец чака Меркел да го оправи или има други забележки?
              207 тиква автомат
              новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Не бе, питам те. Както съм казвал, гражданско общество е питащото такова.Отговорих в едно мнение, не е против правилата на форума.
                браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Отговарям ти! На повече от един!
                  207 тиква автомат
                  новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Такива теми никога не водят до нищо добро. Всеки си има своите убеждения и предпочитания, а някой като се изцепи в стил "инакомислещите на сапун", и се почва една... Така и така съм почнал, поне да си кажа мнението и за последните протести . Според мен на 99,99 % от хората не им стана ясно какво точно се случи и какви бяха тези драми за квоти от 5 човека, 6 човека и т.н. И в тази връзка протестите - точно в този момент и по повод "драмите" със съдебната реформа, ми се струват безсмислени. Овен това мисля, че българският народ напълно заслужава да го управлява човек като ББ.
                    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

dkenanova написа:
                      Ще протестират.докато паднат температурите,първия сняг и се почнат масовите свински погребения. Мамини чакат за Коледа. Каквото и да следва ще остане за след 04.01.2016г. :D
                      +1
                      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Отговаряш ми като министър на демократично бг правителство. Къде, кога, колко... Няма братче. Дайте тука едни пари, пък ние ще видим. После ще ви поискаме още и пак ще видим.
                        браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

slonikon написа:
                          Ти на базата на колко германци си изгради мнението, м?
                          Сигурно си очаквал и поименно да ги изброя след такъв въпрос? Точен адрес, семейно положение...?:D БТВ Твоя германец още ли чака баба Меркел да му напълни хладилника?
                          207 тиква автомат
                          новокромаджия 2.4 печка

Коментар

slonikon написа:
                            Колегата правилно се отказа да спори...
                            ...щото се е уморил да доказва каквото и да е и му е омръзнало от подобни спорове.slonikon, уважавай ме, както аз теб!Поздрави!
                            Alfa 159 SW 2.4 Ti
                            Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                            "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Мисля, че с написаното изразих точно уважението си към теб, че не продължи безсмислена дискусия, в която ти ще цитираш дойче веле, а аз Работническодело.ком или нещо подобно.@pplk - Очаквам нещо от типа: Преди 2 месеца бях на една среща, където цяла вечер си говорих с (мин.) 2 германеца и те много харесват държавната политика на Германия в момента.Чисто формално, мога да приема и мнението на германци, с които си пишеш във Фейсбук, но трябва да са поне 20 (вж. в другата тема вица на dikanio относно приятелите във Фейсбук). Иначе се оказва, че хвърляш едни приказки, дето си си ги измислил току що и нямат никакво реално покритие.
                              браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Това за политическото положение си е твоя интерпретация. За разлика от тъпите българи, германците не чакат Меркел да им вдигне заплатите, да им даде работа или да им напълни хладилника. Сега по-ясен ли съм?
                                207 тиква автомат
                                новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Working...
                                X