От сабалем го мисля и както и да го гледам, според тоя критерий немците ни водят по тъпотия поне с 2 обиколки.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво мислите за последната вълна от протести?
Collapse
X
-
гражданска война, диктатори.... до там ли я докарахте, че не можете едно гражданско общество да направите? Гражданска война има в Сирия, диктатор в Северна Корея - отивайте там. За мен това е начинът, натиск от хората, ама не само 100-200 човека. Нека да не забравяме, че няма демокрация, която да се е развила за 20-30 години, на повечето са им трябвали по 200 години, така че споко, нас няма да ни огрее.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:гражданска война, диктатори.... до там ли я докарахте, че не можете едно гражданско общество да направите? Гражданска война има в Сирия, диктатор в Северна Корея - отивайте там. За мен това е начинът, натиск от хората, ама не само 100-200 човека. Нека да не забравяме, че няма демокрация, която да се е развила за 20-30 години, на повечето са им трябвали по 200 години, така че споко, нас няма да ни огрее.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
ele написа:гражданска война, диктатори.... до там ли я докарахте, че не можете едно гражданско общество да направите? Гражданска война има в Сирия, диктатор в Северна Корея - отивайте там. За мен това е начинът, натиск от хората, ама не само 100-200 човека. Нека да не забравяме, че няма демокрация, която да се е развила за 20-30 години, на повечето са им трябвали по 200 години, така че споко, нас няма да ни огрее.фиатче Браво 2.0
Коментар
-
Бре накрая ще си трябва дикататор за малко - защото тия се оливат.Иначе за демокрация за 200г - виж ги Германия след 45 за колко се оправиха и Япония и те.Политиците вземат ли се на сериозно да оправят държавата и хората и те ще са след тях.Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
ele написа:гражданска война, диктатори.... до там ли я докарахте, че не можете едно гражданско общество да направите?За мен това е начинът, натиск от хората, ама не само 100-200 човека. Нека да не забравяме, че няма демокрация, която да се е развила за 20-30 години, на повечето са им трябвали по 200 години, така че споко, нас няма да ни огрее.Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
gamma написа:ele написа:гражданска война, диктатори.... до там ли я докарахте, че не можете едно гражданско общество да направите?За мен това е начинът, натиск от хората, ама не само 100-200 човека. Нека да не забравяме, че няма демокрация, която да се е развила за 20-30 години, на повечето са им трябвали по 200 години, така че споко, нас няма да ни огрее.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
pplk написа:slonikon написа:От сабалем го мисля и както и да го гледам, според тоя критерий немците ни водят по тъпотия поне с 2 обиколки.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
slonikon написа:държавата ни... ...не чакаше на подаяния, за да върже бюджета...Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
Тъй е лесно:www.dw.com - има ли нужда от коментар?"Ти ги зарежи ..." - има ли нужда от коментар.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар