Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво мислите за последната вълна от протести?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

От сабалем го мисля и както и да го гледам, според тоя критерий немците ни водят по тъпотия поне с 2 обиколки.
    браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

гражданска война, диктатори.... до там ли я докарахте, че не можете едно гражданско общество да направите? Гражданска война има в Сирия, диктатор в Северна Корея - отивайте там. За мен това е начинът, натиск от хората, ама не само 100-200 човека. Нека да не забравяме, че няма демокрация, която да се е развила за 20-30 години, на повечето са им трябвали по 200 години, така че споко, нас няма да ни огрее.
      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

slonikon написа:
        От сабалем го мисля и както и да го гледам, според тоя критерий немците ни водят по тъпотия поне с 2 обиколки.
        Ти ги зарежи немците, за разлика от тъпите българи, не чакат Меркел да ги оправи. :D
        207 тиква автомат
        новокромаджия 2.4 печка

Коментар

ele написа:
          гражданска война, диктатори.... до там ли я докарахте, че не можете едно гражданско общество да направите? Гражданска война има в Сирия, диктатор в Северна Корея - отивайте там. За мен това е начинът, натиск от хората, ама не само 100-200 човека. Нека да не забравяме, че няма демокрация, която да се е развила за 20-30 години, на повечето са им трябвали по 200 години, така че споко, нас няма да ни огрее.
          Примера ти за Сирия не е удачен,там основата е много далеч от правителство и недоволство ...Разгледай историята,ще видиш,че точно държави,които са преминали през тежки за тях войни,в момента са с много напреднала икономика и независими и силни ... Каква тежест има протест от 20 човека ? Или пък протест с неясна цел ? Да не говорим за платени протести ? То като види протестите по ТВ му става едно такова смешно на човек.
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

ele написа:
            еми 100-200 човека ,толкова останахме Софиянците ,другите си гледат родните места :D Всчки от провинцията да запалват колите и да идват да протестират в Столицата ,да видим дали и "софиянци" няма да излезнат
            фиатче Браво 2.0

Коментар

протести

Тези протести повечето са платени като почнете от Зелените и нямат нищо общо с екологията и природата а става въпрос за пари .
              КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
              Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
              http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Бре накрая ще си трябва дикататор за малко - защото тия се оливат.Иначе за демокрация за 200г - виж ги Германия след 45 за колко се оправиха и Япония и те.Политиците вземат ли се на сериозно да оправят държавата и хората и те ще са след тях.
                Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
                Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
                Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

А диктатора няма да се олива? :D За Германия и Япония имаше некъв план Маршал, ако се не лъжа.
                  207 тиква автомат
                  новокромаджия 2.4 печка

Коментар

ele написа:
                    гражданска война, диктатори.... до там ли я докарахте, че не можете едно гражданско общество да направите?За мен това е начинът, натиск от хората, ама не само 100-200 човека. Нека да не забравяме, че няма демокрация, която да се е развила за 20-30 години, на повечето са им трябвали по 200 години, така че споко, нас няма да ни огрее.
                    Еле, огледай се!Виж "обществото" за кого гласува, погледни за какво "контрапротестират"... На онези нагляри ала Орешарски, просто не им дреме, щото "обществото" е просто!Може да е крайно, но според мен "оправянето" ще ЗАПОЧНЕ, когато измрат онези, които жалеят по "онова хубавото време" т.е. след 40-50 години.
                    Alfa 159 SW 2.4 Ti
                    Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                    "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

gamma написа:
                      ele написа:
                      гражданска война, диктатори.... до там ли я докарахте, че не можете едно гражданско общество да направите?За мен това е начинът, натиск от хората, ама не само 100-200 човека. Нека да не забравяме, че няма демокрация, която да се е развила за 20-30 години, на повечето са им трябвали по 200 години, така че споко, нас няма да ни огрее.
                      Еле, огледай се!Виж "обществото" за кого гласува, погледни за какво "контрапротестират"... На онези нагляри ала Орешарски, просто не им дреме, щото "обществото" е просто!Може да е крайно, но според мен "оправянето" ще ЗАПОЧНЕ, когато измрат онези, които жалеят по "онова хубавото време" т.е. след 40-50 години.
                      207 тиква автомат
                      новокромаджия 2.4 печка

Коментар

pplk написа:
                        slonikon написа:
                        Ти ги зарежи немците, за разлика от тъпите българи, не чакат Меркел да ги оправи. :D
                        Това звездите ли ти го говорят? Щото аз преди седмица изкарах 5 дни с един германец и той не е съгласен с теб.Относно последното изказване, смятам, че определено щастието в обществото ще се подобри, когато измрат тези, които помнят "онова хубавото време", в което държавата ни беше в състояние сама да си пази границите и да поддържа вътрешен ред, мачкаше в един куп спортове и не чакаше на подаяния, за да върже бюджета. Да не продължавам. Та, да, щастието ще се повиши, ама не защото нещата ще са се оправили, а защото никой няма да знае. То е казано още в един от най-старите документи за манипулиране на общественото съзнание: Блажени са невежите. Жалко е, когато видимо интелигентни хора се поддават на подобни древни манипулации, ама то да си интелигентен и да си разумен са две съвсем различни неща.П.С. Нека да ви осведомя и как гледат на тия неща финландците, холандците и швейцарците, че имам работа и смятам да се върна за финалната класация за най-тъп народ, според критериите на много умните представители на средната класа в България http://www.investor.bg/evropa/334/a/...jdanin-207363/
                        браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

slonikon написа:
                          държавата ни... ...не чакаше на подаяния, за да върже бюджета...
                          Верно?http://www.dw.com/bg/%D0%BA%D0%B0%D0...%B1/a-18651845
                          Alfa 159 SW 2.4 Ti

Коментар

slonikon написа:
                            Щото аз преди седмица изкарах 5 дни с ЕДИН германец и той не е съгласен с теб.
                            Има ли нужда от коментар? :D
                            207 тиква автомат
                            новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Тъй е лесно:www.dw.com - има ли нужда от коментар?"Ти ги зарежи ..." - има ли нужда от коментар.
                              браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

slonikon, ме мързи да споря. Писна ми на хоя! Дадох моите пет с’тинки за темата.
                                Alfa 159 SW 2.4 Ti

Коментар

Working...
                                X