Ами хората от Търново и котка не си взимат...ти за кола ми говориш. А тия, които жени си взимат от там - хич не ги разбирам.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продадох си колата без договор за продажаба ПОМОЩ!
Collapse
X
-
Добре де, защо всички тръгвате с рогата напред? Веднага адвокати, съдилища и подобни.Аз първото, което бих предложил е това, щом първия купувач е познат, а той след това я е продал, то той за мен е виновен.Първото, което ще предложа е просто с него да отидем и да у продам колата официално. Демек аз да си имам договор за покупко-продажба. Пък след това той да се оправя, щом е надробил сам такава глупост.Ако той откаже, то след това ще минавам на следващите предложения и ще го мисля.И защото моя "познат" ме е прецакал, то ще съдя него директно. И няма да обявявам колата за отградната, а просто ще обявя, че колата съм я дал за временно ползване на моя познат, а пък той след това е направил някаква глупост - измама. Я е продал колата, я е разпродал на части. Не ми дреме какво е направил с нея. По този начин аз лично бих се разплатил с моя познат, след като той към мен не е коректен.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Добре де, защо всички тръгвате с рогата напред? Веднага адвокати, съдилища и подобни.Аз първото, което бих предложил е това, щом първия купувач е познат, а той след това я е продал, то той за мен е виновен.Първото, което ще предложа е просто с него да отидем и да у продам колата официално. Демек аз да си имам договор за покупко-продажба. Пък след това той да се оправя, щом е надробил сам такава глупост.Ако той откаже, то след това ще минавам на следващите предложения и ще го мисля.И защото моя "познат" ме е прецакал, то ще съдя него директно. И няма да обявявам колата за отградната, а просто ще обявя, че колата съм я дал за временно ползване на моя познат, а пък той след това е направил някаква глупост - измама. Я е продал колата, я е разпродал на части. Не ми дреме какво е направил с нея. По този начин аз лично бих се разплатил с моя познат, след като той към мен не е коректен.
Коментар
-
Moonspell написа:А как ще постъпите ако сте дали на близък познат няколко хиляди лева и е трябвало да ви ги върне до месец, а не ви ги връща вече 4ти месец, а нямате никакви доказателства че сте му ги дали ?"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
vgeorgiev написа:Адвокатския термин за това нещо е "обсебване на чужда вещ".Потърси в гугъл за обсебване на атомобил.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
tomazo написа:може да съм старомоден ,ама един здрав пердах все още върши работа ...Отиваш при тоя дето си му дал колата пишете договор за покупко продажба ,отивате на нотариус пишеш му едно Ген.пълномощно и готово .207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
Moonspell написа:А как ще постъпите ако сте дали на близък познат няколко хиляди лева и е трябвало да ви ги върне до месец, а не ви ги връща вече 4ти месец, а нямате никакви доказателства че сте му ги дали ?207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
Re: Продадох си колата без договор за продажаба ПОМОЩ!
teo2 написа:Здравейте,Ще обясня на кратко каква е ситуацията... не съм първия не съм и последния.Продадох си колата на познат без договор за продажба с уговорка на заплата да отидем да я прехвърлим, но нещата се отложиха във времето.. след няколко месеца му звъннах да видя какво правим, а той ми заявява че му трябвали пари и я продал на друг човек от друга област на който нямал никакви координати...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
В голям филм се вкарах..Никоя институция не се задейства в тази ситуация..kiro_of_the_day написа:Има начин! Вместо да питаш по форуми - консултирай се с КАДЪРЕН адвокат.kluchar написа:А даде ли му големия талон и малкияImmortal написа:Ще заведа граждански иск срещу този мой "познат"sportakus написа:Ако знаеш поне в кои град е продадена, можеш да пуснеш снимка на колата или да напишеш номера тук в темата ти и да помолиш колеги от този град да се огледат за нея и да открият новия собственик. Може човека да се окаже свестен и да си направите прехвърлянето.BO написа:Първото, което ще предложа е просто с него да отидем и да у продам колата официално. Демек аз да си имам договор за покупко-продажба.
Коментар
-
didich написа:Преди няколко дни гледах подобна сага в съдебен спор по Нова ТВ, само че човека /ищеца/ си купил мотор без договор, платил 650лв+350лв на по късен етап и собственика се обадил в КАТ, че са откраднали мотора. Този ищеца му завел дело, обаче не го спечели, защото не показа нито един документ, нито за мотора нито за парите, които е проил /пълен балък/ и така ония се облажил с едни 1000лв и мотора пак при него, тЪ ако си готов да влезеш във филма и да лъжеш съвсем спокойно можеш да ги насереш и двамата и твоя приятел и ония другия, казваш че е открадната, а те като не могат да покажат никакъв документ, че си е сменила собственика реално и да се съдите делото би следвало да го спечелиш, а ония да духат супата, защото всички документи са у теб и колата е на твое имеAlfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:didich написа:Преди няколко дни гледах подобна сага в съдебен спор по Нова ТВ, само че човека /ищеца/ си купил мотор без договор, платил 650лв+350лв на по късен етап и собственика се обадил в КАТ, че са откраднали мотора. Този ищеца му завел дело, обаче не го спечели, защото не показа нито един документ, нито за мотора нито за парите, които е проил /пълен балък/ и така ония се облажил с едни 1000лв и мотора пак при него, тЪ ако си готов да влезеш във филма и да лъжеш съвсем спокойно можеш да ги насереш и двамата и твоя приятел и ония другия, казваш че е открадната, а те като не могат да покажат никакъв документ, че си е сменила собственика реално и да се съдите делото би следвало да го спечелиш, а ония да духат супата, защото всички документи са у теб и колата е на твое имеpunto HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар