ele написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кола без гражданска, автоматично сваляне от отчет?
Collapse
X
-
A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
-
При сключване на нова застраховка "Гражданска отговорност" регистрацията на автомобила да се възстановява служебно, предстои да гласува парламентът. Гаранционният фонд ще изпраща списък с автомобилите, които нямат валидна "Гражданска отговорност" и МВР ще заличава тези автомобили служебно, каза пред журналисти депутатът от ГЕРБ Делян Добрев. Ще направим редакционна поправка по предложение на Мартин Димитров (РБ) последващата регистрация отново да става служебно от страна на КАТ след като автомобилът възстанови застраховката "Гражданска отговорност", добави той.Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
gamma написа:При сключване на нова застраховка "Гражданска отговорност" регистрацията на автомобила да се възстановява служебно, предстои да гласува парламентът. Гаранционният фонд ще изпраща списък с автомобилите, които нямат валидна "Гражданска отговорност" и МВР ще заличава тези автомобили служебно, каза пред журналисти депутатът от ГЕРБ Делян Добрев. Ще направим редакционна поправка по предложение на Мартин Димитров (РБ) последващата регистрация отново да става служебно от страна на КАТ след като автомобилът възстанови застраховката "Гражданска отговорност", добави той.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
BO - ти изобщо четеш ли? gamma, кое му е честито - като ти свалят колата, ще те накарат да им занесеш номерата/документите и после как ще стане автоматично, след като трябва да се разходиш пак до там да си ги вземеш. И ако може мен да не ме обсъждате.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
те първо съсипаха пощите за да ,може да ги има спиди и еконт ,сега пък по пощите .Да не сме в германия .Трябва да е като билетите от сайтовете дето се купуват онлайн с баркод ,с него си се регистрирваш ,където ти е кеф и т.н. И тия миндили като ще ми спират колата от движение ,ще пращат ли смс-и ,щото разбираш ли тва на човек му е най-важното ....фиатче Браво 2.0
Коментар
-
ele написа:BO - ти изобщо четеш ли?ele написа:А аз съм категорично против автоматичното снемане от отчет. Поредна стъпка, показваща безсилие да се справят със ситуацията.A20DTH ЖТД ама не баш
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
pplk написа:tomazo написа:те първо съсипаха пощите за да ,може да ги има спиди и еконтфиатче Браво 2.0
Коментар
-
BO написа:ele написа:А аз съм категорично против автоматичното снемане от отчет. Поредна стъпка, показваща безсилие да се справят със ситуацията.фиатче Браво 2.0
Коментар
-
tomazo написа:pplk написа:tomazo написа:те първо съсипаха пощите за да ,може да ги има спиди и еконт207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
BO Ти сериозно ли? Ами примерно сменяш регистрацията - подаваш онлайн заявлението, викаш куриер (под пощи нямам предвид пощите, макар че те имат куриерска услуга), взима ти документите, като са готови, пращаш ги да ти ги донесат. Ако живее в града, в който ти е постоянното местоживеене, не ти е проблем, ама аз примерно трябва да пропътувам 200 км, ако трябва да свърша нещо. И не виждам какво му е автоматичното - нали при спиране от движение ти искат документите на автомобила и номерата - значи един път ще се разкараш да ги дадеш, а втория да ги вземеш - те по въздуха автоматично няма как да отидат или... ? И за да те информират, че са ти спрели колата, колкото допълнително средства трябва да се отпуснат - още едно кранче отворено от бюджета да капят парички. Да не говорим, че глобата за липса на ГО пада - от 400 на 250!!! Вместо да я увеличат и да те праснат с 2000 минимум, че си без ГО и да те откажат да си караш колата в такива случаи, те я правят още по-евтина.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
tomazo написа:BO написа:ele написа:А аз съм категорично против автоматичното снемане от отчет. Поредна стъпка, показваща безсилие да се справят със ситуацията.ele написа:BO Ти сериозно ли? Ами примерно сменяш регистрацията - подаваш онлайн заявлението, викаш куриер (под пощи нямам предвид пощите, макар че те имат куриерска услуга), взима ти документите, като са готови, пращаш ги да ти ги донесат. Ако живее в града, в който ти е постоянното местоживеене, не ти е проблем, ама аз примерно трябва да пропътувам 200 км, ако трябва да свърша нещо. И не виждам какво му е автоматичното - нали при спиране от движение ти искат документите на автомобила и номерата - значи един път ще се разкараш да ги дадеш, а втория да ги вземеш - те по въздуха автоматично няма как да отидат или... ? И за да те информират, че са ти спрели колата, колкото допълнително средства трябва да се отпуснат - още едно кранче отворено от бюджета да капят парички. Да не говорим, че глобата за липса на ГО пада - от 400 на 250!!! Вместо да я увеличат и да те праснат с 2000 минимум, че си без ГО и да те откажат да си караш колата в такива случаи, те я правят още по-евтина.A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар