Къде прочете, че гражданската няма да важи в други държави, няма такова нещо?Дори автоматично ще вадят и зелена карта, което пък навярно ще вдигне цената...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кола без гражданска, автоматично сваляне от отчет?
Collapse
X
-
M5kov написа:Къде прочете, че гражданската няма да важи в други държави, няма такова нещо?Дори автоматично ще вадят и зелена карта, което пък навярно ще вдигне цената...
Коментар
-
Re: го
kluchar написа:Ми това пише ако чужденец кара кола в чужбина не си прави бг застраховка Но ако стане нещо гаранциония фонд плащал въпреки несключена ГО.
Коментар
-
BO написа:Lane Staley написа:Разбира се. Щом законът го изисква. Това би ми било работата.Но ти разбира се, ще се опиташ да корумпираш. Нали?like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:BO написа:Lane Staley написа:Разбира се. Щом законът го изисква. Това би ми било работата.Но ти разбира се, ще се опиташ да корумпираш. Нали?kiro_of_the_day написа:Много обичам, когато филолози, философи и прочие тесни специалисти започнат да четат закона.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Lane Staley написа:BO написа:Lane Staley написа:Разбира се. Щом законът го изисква. Това би ми било работата.Но ти разбира се, ще се опиташ да корумпираш. Нали?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Lane Staley написа:Ще ти помогна.Санкцията съгласно ЗДП е:чл 171ал 2. (изм. - ДВ, бр. 54 от 2010 г.) временно спиране от движение на пътно превозно средство:в) (доп. - ДВ, бр. 103 от 2005 г., в сила от 01.01.2006 г.) на собственик, който няма задължителната застраховка "Гражданска отговорност" на автомобилистите, до сключването й;И какъв е проблемът да бъде наложена административно?Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Който не си прави гражданска кво му пука води ли се на отчет или непак ше си кара.punto HGT
Коментар
-
кола
То и сега идват такива писма и ако те спре КАТ пак може да те глоби солено и щото КАТ са потдкупни повечето минават метър.Нещо не личи че се търси всички да са застраховани а се цели да се приберат глоби за държавата и за частните дружества гражданските.Аз трябва да си е плащам ГО щото баба ще си вземе колата ако и дойде писмо за 400лв. и то глоба. Ако си забравил да си подновиш гражданската и после решиш да си е платиш ама вече си отписан служебнокъде се дава това заявление за подновяване- вписване в КАТ лиили като се прави полицата при застрахователите .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар