Днес докараха няколко непалещи коли, заредили дизел на въпросната бензиностанция - сигурно ще се разсмърди доволно в медиите, но засега не зареждайте от там
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Менте нафта на Шел Люлин
Collapse
X
-
Re: Менте нафта на Шел Люлин
tambuhtaneca написа:Днес докараха няколко непалещи коли, заредили дизел на въпросната бензиностанция - сигурно ще се разсмърди доволно в медиите, но засега не зареждайте от там04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
-
Аз зареждах газ в Люлин на Шела, но нещо я усраха и нея и спрях да зареждам там, говоря за бензиностанцията над Билата, че има една и над Орион, със 100 октановия бензин не съм имал проблем, но почнах да си сипвам газ и бензин на Еко, все пак отстъпката с форумната карта е по добра от тази на Шел.punto HGT
Коментар
-
Имаме едно Берлинго което го купихме 2004-та. 2005 зареждам до горе на Шел Цариградско. Тръгвам, първа, втора , трета и точно на разклона за Младост единголям "STOP" на таблото и изгасна. Друг път не съм го виждал това чудо доден днешен да светне. Колицата си беше в гаранция с всички застраховки и екстрите към тях. Дойдоха взеха я на репатрак, източиха всичко от системата, сипаха нафта от OMV и готово. От шел са платили всичко тихомълком + няколко бележки от таксита на мен лично. От тогава за мен тази марка бензиностанции В БЪЛГАРИЯ не съществува.Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
Във Видин има Шел на излизане от града, разход цял месец от 15-16/100 градско (това миналата година) и сложих 10 лева,мин ах километрите и смятам - разхода ми скочи на 22/100, викам това не може да бъде, отивам сипвам пак, същата работа, ядосах се спиах си на Газпром и разхода пак около 15-16 се върти. Сега подминавам ШЕЛ с мръсна газ и на ОМВ също няма да сипвам повече. Мисля да пробвам Петролската газ, че имам карта за отстъпка от АлианцЛанчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Коментар
-
stilo_new написа:Аз не разбрах, само дизела ли е кофти на Шел или и бензина?ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар