Колеги, според вас кой от двата да взема ?:http://www.onlinemashini.bg/ekscenta...зликата в цената е двойна.Ако имате друга препоръка - чета ви
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ексцентършлайф
Collapse
X
-
На Спарки всичките машини са профи до като Скил е хоби серията на Бош.Сервизи на Спарки ,ако нещо стане,а и след гаранционно много ,бошовците се бъзикат ,бягат от гаранция уж по вина на клиента е проблема,а след гаранция дерат кожи.Не знам за какво и колко време ще го ползваш,но ако е само инцидентно можеш и Скил да вземеш,цената е действително двойно по-евтинаEX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.
Коментар
-
Такова спарки брат ми купи преди няколко години от пловдивския панаир и не си заслужава парите. Не ми се вярва да са променили нещо по конструкцията. Проблема е с лагера долу на плота, много бързо заминава. Няма спирачка на плота и най ниските обороти са много високи. Копчето за включване и изключване се движи много трудно. Като няма спирачка на плота и като го повдигнеш плота се завърта с оборотите на мотора, като го поставиш отново на детайла който търкаш и дупката е готова. Два пъти като се е завъртал плота и шкурката ме е рязала до кокал.Всички проблеми се премахват, но не си заслужава да се занимаваш. Виж по евтиното ако има само спирачка го взимай него.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар