Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Писна ми кофти бензин и нафта....

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Писна ми кофти бензин и нафта....

Разглобих си ТД заради тъпотията на Бензиностанцията до 3-то РПУ да слагат боклуци в нафтата Поне си и подмених турбото с такова от браво ТД100 и сега дизеловатра бегачка е номер едно...П.С>сипвайте си от ОМВ и тва е,аз се лъжех тамзарати хубавата машина за помпане на гуми

до 3то има 2, ти от коя си сипвал? Аз от Лук-а слагам бензин напоследък и нямах забележки...

Коментар

Darkrage написа:
      до 3то има 2, ти от коя си сипвал? Аз от Лук-а слагам бензин напоследък и нямах забележки...
      Па на големата,веднъж ме излъгаха и с бензина,сипаха ми за 10лв а ми зеха 20

Коментар

Selqatin написа:
        Darkrage написа:
        Па на големата,веднъж ме излъгаха и с бензина,сипаха ми за 10лв а ми зеха 20
        E ти сляп ли си бре
        ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Аз сипвам от ЛукОйл и за сега нямам забележки никакви.

Коментар

The_Wicker_Man написа:
            Аз сипвам от ЛукОйл и за сега нямам забележки никакви.
            зависи какво,и аз от там си купувма пепси,ма с OMV-то бензин бега мнооо повече

Коментар

Къде бегаш? След колата ли? Имам познати дето бачкат в ОМВ и тва дето си мислите, че бензина се внася от Австрия е голема мъгла. Всичкия бензин в БГ се взима от бившето НЕФТОХИМ. След като го купиха от ЛукОйл не знам как се казва. Та бензина дето е на ЛукОйл е най-читав. Защото директно го взимат от рафинерията. Ако зарежате от бензиностанция в затънтен квартал е нормално да се опарите. Там няма кой да им упражнява контрол. Докато на бензиностанция в Центъра им правят повече проверки (не говоря държавни ами директори) и не смеят много много да разреждат. И в ОМВ не ги разреждат много много щото и там им павят внезапни проверки. Иначе нормално е да върви повече като си сипал 98 пък на ЛукОйл си сипвал 95 Бензина е един и същ. Случвало ми се е да зареждам в Люлин в 3 през ноща и излизам да си сипвам от колонката и един изкаче от вътре и вика ..СТОЙ СТОЙ !!! Викам какво става бе човек ? Той вика: Дай аз да ти сипем че тия пак си нямат работа и са дошли на проверка. За 3-ти път тая седмица. А беше Петък.

Коментар

The_Wicker_Man написа:
                ..... Всичкия бензин в БГ се взима от бившето НЕФТОХИМ. След като го купиха от ЛукОйл не знам как се казва. ........
                Ми сега му казват Лукойл Нефтохим
                Настоящата - Ford Focus ST
                Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
                Франкенщайн - R.I.P.
                Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ

Коментар

The_Wicker_Man написа:
                  Къде бегаш? След колата ли? Имам познати дето бачкат в ОМВ и тва дето си мислите, че бензина се внася от Австрия е голема мъгла. Всичкия бензин в БГ се взима от бившето НЕФТОХИМ. След като го купиха от ЛукОйл не знам как се казва. Та бензина дето е на ЛукОйл е най-читав. Защото директно го взимат от рафинерията. Ако зарежате от бензиностанция в затънтен квартал е нормално да се опарите. Там няма кой да им упражнява контрол. Докато на бензиностанция в Центъра им правят повече проверки (не говоря държавни ами директори) и не смеят много много да разреждат. И в ОМВ не ги разреждат много много щото и там им павят внезапни проверки. Иначе нормално е да върви повече като си сипал 98 пък на ЛукОйл си сипвал 95 Бензина е един и същ. Случвало ми се е да зареждам в Люлин в 3 през ноща и излизам да си сипвам от колонката и един изкаче от вътре и вика ..СТОЙ СТОЙ !!! Викам какво става бе човек ? Той вика: Дай аз да ти сипем че тия пак си нямат работа и са дошли на проверка. За 3-ти път тая седмица. А беше Петък.
                  червеното не е вярно - всяка от големите вериги има внос от разл. места - австрия, румъния, гърция и т.нт. това се прави най-малкото с цел алтернатива на основния канал от Лукойл.синьото пък не го разбирам - зашо на Лукойл бензина е най-хубав - нали сам твърдиш, че се зарежда от същото място както и в останалите бензиностанции ?!?
                  "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
                  (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

charlie написа:
                    червеното не е вярно - всяка от големите вериги има внос от разл. места - австрия, румъния, гърция и т.нт. това се прави най-малкото с цел алтернатива на основния канал от Лукойл.синьото пък не го разбирам - зашо на Лукойл бензина е най-хубав - нали сам твърдиш, че се зарежда от същото място както и в останалите бензиностанции ?!?
                    от Австрия ОМВ внасят само ОМВ 100друго не вярваминаче и аз съм чувал да се внасят горива от Гърция и Румъния - най-често пропан-бутан
                    2015 Renault Megane Expression GT
                    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Добре де, а Алпин Дизела/Спринт Дизела къде ги правят?Миналата година като замръзна Алпин Дизела на ОМВ, ден след това зареждах и докато плащах служителите и касиери се разправяха, че Алпин Дизела е замръзнал, защото в Германия са пропуснали да сложат добавката и че и там имало поразени дизелаци от студа.

Коментар

doofiat написа:
                        Добре де, а Алпин Дизела/Спринт Дизела къде ги правят?Миналата година като замръзна Алпин Дизела на ОМВ, ден след това зареждах и докато плащах служителите и касиери се разправяха, че Алпин Дизела е замръзнал, защото в Германия са пропуснали да сложат добавката и че и там имало поразени дизелаци от студа.
                        може би тукнали някой беше писал във форума - слага се само добавка

Коментар

sev, идеята ми е че колегата не е прав като казва, че нищо не се внася - точно обратното внасят се, и то не само от ОМВ. например имаше период, през който петрол и лукойл бяха в нетърпими отношения и петрол внасяше горива от каде ли не, така че не може да се твърди категпрично, че 100% от горивата продавани в бг са от лукойл.п.п. освен 100 октановия бензим, омв си внася и сизел спринт
                          "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
                          (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

doofiat написа:
                            Добре де, а Алпин Дизела/Спринт Дизела къде ги правят?
                            В "Каспичан ойл" АД!!! Където и да го правят по-важен е пътя от "ойла" до бензиностанцията.... там обикновено стават магариите, ако не са ги хванали яко за гушите цистерно-шофьорската паплач!
                            SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

българските горива са качествениобаче всеки ги кръщавапросто няма контрол на качесвото

Коментар

Working...
                              X