Разглобих си ТД заради тъпотията на Бензиностанцията до 3-то РПУ да слагат боклуци в нафтата Поне си и подмених турбото с такова от браво ТД100 и сега дизеловатра бегачка е номер едно...П.С>сипвайте си от ОМВ и тва е,аз се лъжех тамзарати хубавата машина за помпане на гуми
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Писна ми кофти бензин и нафта....
Collapse
X
-
Selqatin написа:Darkrage написа:до 3то има 2, ти от коя си сипвал? Аз от Лук-а слагам бензин напоследък и нямах забележки...ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Къде бегаш? След колата ли? Имам познати дето бачкат в ОМВ и тва дето си мислите, че бензина се внася от Австрия е голема мъгла. Всичкия бензин в БГ се взима от бившето НЕФТОХИМ. След като го купиха от ЛукОйл не знам как се казва. Та бензина дето е на ЛукОйл е най-читав. Защото директно го взимат от рафинерията. Ако зарежате от бензиностанция в затънтен квартал е нормално да се опарите. Там няма кой да им упражнява контрол. Докато на бензиностанция в Центъра им правят повече проверки (не говоря държавни ами директори) и не смеят много много да разреждат. И в ОМВ не ги разреждат много много щото и там им павят внезапни проверки. Иначе нормално е да върви повече като си сипал 98 пък на ЛукОйл си сипвал 95 Бензина е един и същ. Случвало ми се е да зареждам в Люлин в 3 през ноща и излизам да си сипвам от колонката и един изкаче от вътре и вика ..СТОЙ СТОЙ !!! Викам какво става бе човек ? Той вика: Дай аз да ти сипем че тия пак си нямат работа и са дошли на проверка. За 3-ти път тая седмица. А беше Петък.
Коментар
-
The_Wicker_Man написа:..... Всичкия бензин в БГ се взима от бившето НЕФТОХИМ. След като го купиха от ЛукОйл не знам как се казва. ........Настоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
Коментар
-
The_Wicker_Man написа:Къде бегаш? След колата ли? Имам познати дето бачкат в ОМВ и тва дето си мислите, че бензина се внася от Австрия е голема мъгла. Всичкия бензин в БГ се взима от бившето НЕФТОХИМ. След като го купиха от ЛукОйл не знам как се казва. Та бензина дето е на ЛукОйл е най-читав. Защото директно го взимат от рафинерията. Ако зарежате от бензиностанция в затънтен квартал е нормално да се опарите. Там няма кой да им упражнява контрол. Докато на бензиностанция в Центъра им правят повече проверки (не говоря държавни ами директори) и не смеят много много да разреждат. И в ОМВ не ги разреждат много много щото и там им павят внезапни проверки. Иначе нормално е да върви повече като си сипал 98 пък на ЛукОйл си сипвал 95 Бензина е един и същ. Случвало ми се е да зареждам в Люлин в 3 през ноща и излизам да си сипвам от колонката и един изкаче от вътре и вика ..СТОЙ СТОЙ !!! Викам какво става бе човек ? Той вика: Дай аз да ти сипем че тия пак си нямат работа и са дошли на проверка. За 3-ти път тая седмица. А беше Петък."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
charlie написа:червеното не е вярно - всяка от големите вериги има внос от разл. места - австрия, румъния, гърция и т.нт. това се прави най-малкото с цел алтернатива на основния канал от Лукойл.синьото пък не го разбирам - зашо на Лукойл бензина е най-хубав - нали сам твърдиш, че се зарежда от същото място както и в останалите бензиностанции ?!?
Коментар
-
Добре де, а Алпин Дизела/Спринт Дизела къде ги правят?Миналата година като замръзна Алпин Дизела на ОМВ, ден след това зареждах и докато плащах служителите и касиери се разправяха, че Алпин Дизела е замръзнал, защото в Германия са пропуснали да сложат добавката и че и там имало поразени дизелаци от студа.
Коментар
-
doofiat написа:Добре де, а Алпин Дизела/Спринт Дизела къде ги правят?Миналата година като замръзна Алпин Дизела на ОМВ, ден след това зареждах и докато плащах служителите и касиери се разправяха, че Алпин Дизела е замръзнал, защото в Германия са пропуснали да сложат добавката и че и там имало поразени дизелаци от студа.
Коментар
-
sev, идеята ми е че колегата не е прав като казва, че нищо не се внася - точно обратното внасят се, и то не само от ОМВ. например имаше период, през който петрол и лукойл бяха в нетърпими отношения и петрол внасяше горива от каде ли не, така че не може да се твърди категпрично, че 100% от горивата продавани в бг са от лукойл.п.п. освен 100 октановия бензим, омв си внася и сизел спринт"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
doofiat написа:Добре де, а Алпин Дизела/Спринт Дизела къде ги правят?SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар