Може да е много СПАМ-ава темата но не се сдържах ... Нямате си на представа колко приятно ми стана когато днес видях едно закъсало типо ... не ме разбирайте погрешно - имам предвид, че отидох да му помогна на човека Нещо акумулатора или стартера не работеше и се мъчеше да бута и да пали с бутане ... Веднага се притекох на помощ и след 2-3 опита успя да запали ... исках да го поканя във форума, но се изстреля със скорост, все едно беше двувалка (а може и да е било) ... Но даже не му чух ДВГ, когато запали Добре, че клаксона му работеше и го използва, за да ми каже ... Оправи ми лошото настроение от 5 минути по-рано скъсаната маратонка ... Сега ми е много приятно ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Удовлетворение...
Collapse
X
-
niko_ymn написа:Браво колега. И аз скочих от колата в петък да бутна един Вартбург горкия, че беше станало тъмно и както няма авариини щяха да го отнесат ако не беше запалил. Тъкмо мислех да му давам бутилка от три литрово безалкохолно да си донесе малко гориво, а то се оказа, че бил друг проблема.
Коментар
-
Остай са! Лятото на предната ми работа бях касиер в една Петрол. Колко сме ги тикали докато си поемат глътката. А като каза 2Тактови. Идва един ден трабант комби и глеам - Ах! - то на кашона отстрани капачка за пропан-бутанов пистолет бе! Търкам очи и пак гледам, а пича спира на колонката и почва да си налива 95. Бах! Ко стана тука? И масло не сложи. И отивам аз да любопитствам и пича вика, аз съм сложил двигател от мотор урал - ама не целия двигател ами само половината блок бил напаснал някъкси - познай! Е накфих се тотално, чесно ви казвам.
Коментар
-
niko_ymn написа:Остай са! Лятото на предната ми работа бях касиер в една Петрол. Колко сме ги тикали докато си поемат глътката. А като каза 2Тактови. Идва един ден трабант комби и глеам - Ах! - то на кашона отстрани капачка за пропан-бутанов пистолет бе! Търкам очи и пак гледам, а пича спира на колонката и почва да си налива 95. Бах! Ко стана тука? И масло не сложи. И отивам аз да любопитствам и пича вика, аз съм сложил двигател от мотор урал - ама не целия двигател ами само половината блок бил напаснал някъкси - познай! Е накфих се тотално, чесно ви казвам.
Коментар
-
niko_ymn написа:Остай са! Лятото на предната ми работа бях касиер в една Петрол. Колко сме ги тикали докато си поемат глътката. А като каза 2Тактови. Идва един ден трабант комби и глеам - Ах! - то на кашона отстрани капачка за пропан-бутанов пистолет бе! Търкам очи и пак гледам, а пича спира на колонката и почва да си налива 95. Бах! Ко стана тука? И масло не сложи. И отивам аз да любопитствам и пича вика, аз съм сложил двигател от мотор урал - ама не целия двигател ами само половината блок бил напаснал някъкси - познай! Е накфих се тотално, чесно ви казвам.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар