bubachko написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фолио на стъклата
Collapse
Заключена тема
X
X
-
ele написа:предните и страничните стъкла трябва да има определен процент пропускливост. Фабрично това може да бъде постигнато и фабрично този автомобил отговаря на изискванията за това. Т.е. всичко фабрично се приема като част от конструкцията на автомобила и не подлежи на допълнително озаконяване. Тази част не би трябвало да те затрудни особено, за да я разбереш. По закон допълнителното затъмняване на предните странични и челното стъкла е забранено по съвсем очевадни причини, обаче никой не е казал, че не можеш да го направиш и след това да минеш през комисия, която да одобре тази модификация по автомобила ти и да си джиткаш съвсем законно със затъмнените си стъкла.И на последно място офтопик - обзалагам се, че ревеш редовно от кочината България, в която живееш, нали? Е, лошата новина е, че ако искаш да живееш в нормална държава, то трябва да спазваш законите, както е в нормалните държави. За такива като теб трябва да има доволно високи глоби, за да им направят удоволствието доволно скъпо, както е в нормалните държави.И вече съвсем на последно място - не се дърви много, ще загубиш спора!П.С. във Великобритания не е разрешено - законодателството е същото, трябва да има определена пропускливост и наказанията са долу -горе същите. https://www.gov.uk/tinted-vehicle-window-rules П.с. 2 - сериозно, тоя спор никога няма да го спечелиш, тъй че спри да са излагаш!Е46 330d 2++
Коментар
-
Е, аз къде казах нещо друго? Мини през комисия да ти го узаконят, че прпускливостта е над 75% и си джиткай, и не, не знам колко те ... и хич даже не ме вълнува тази част, запази си я за себе си.пак сериозно - спри да се излагаш. Пък любовницата може и в багажника да я возиш да не я видят, или да й хвърлиш едн акачулка.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
dasteri777 написа:ele написа:предните и страничните стъкла трябва да има определен процент пропускливост. Фабрично това може да бъде постигнато и фабрично този автомобил отговаря на изискванията за това. Т.е. всичко фабрично се приема като част от конструкцията на автомобила и не подлежи на допълнително озаконяване. Тази част не би трябвало да те затрудни особено, за да я разбереш. По закон допълнителното затъмняване на предните странични и челното стъкла е забранено по съвсем очевадни причини, обаче никой не е казал, че не можеш да го направиш и след това да минеш през комисия, която да одобре тази модификация по автомобила ти и да си джиткаш съвсем законно със затъмнените си стъкла.И на последно място офтопик - обзалагам се, че ревеш редовно от кочината България, в която живееш, нали? Е, лошата новина е, че ако искаш да живееш в нормална държава, то трябва да спазваш законите, както е в нормалните държави. За такива като теб трябва да има доволно високи глоби, за да им направят удоволствието доволно скъпо, както е в нормалните държави.И вече съвсем на последно място - не се дърви много, ще загубиш спора!П.С. във Великобритания не е разрешено - законодателството е същото, трябва да има определена пропускливост и наказанията са долу -горе същите. https://www.gov.uk/tinted-vehicle-window-rules П.с. 2 - сериозно, тоя спор никога няма да го спечелиш, тъй че спри да са излагаш!207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
pplk написа:dasteri777 написа:ele написа:предните и страничните стъкла трябва да има определен процент пропускливост. Фабрично това може да бъде постигнато и фабрично този автомобил отговаря на изискванията за това. Т.е. всичко фабрично се приема като част от конструкцията на автомобила и не подлежи на допълнително озаконяване. Тази част не би трябвало да те затрудни особено, за да я разбереш. По закон допълнителното затъмняване на предните странични и челното стъкла е забранено по съвсем очевадни причини, обаче никой не е казал, че не можеш да го направиш и след това да минеш през комисия, която да одобре тази модификация по автомобила ти и да си джиткаш съвсем законно със затъмнените си стъкла.И на последно място офтопик - обзалагам се, че ревеш редовно от кочината България, в която живееш, нали? Е, лошата новина е, че ако искаш да живееш в нормална държава, то трябва да спазваш законите, както е в нормалните държави. За такива като теб трябва да има доволно високи глоби, за да им направят удоволствието доволно скъпо, както е в нормалните държави.И вече съвсем на последно място - не се дърви много, ще загубиш спора!П.С. във Великобритания не е разрешено - законодателството е същото, трябва да има определена пропускливост и наказанията са долу -горе същите. https://www.gov.uk/tinted-vehicle-window-rules П.с. 2 - сериозно, тоя спор никога няма да го спечелиш, тъй че спри да са излагаш!Е46 330d 2++
Коментар
-
bubachko
Kemaloff написа:Колега, ами ако ти се наложи да паркираш едно такова?
Коментар
-
dasteri777 написа:flippy89 написа:dasteri777 написа:Колегата дето къса глави ела да скъсаш моята щото на мен са ми тъмни задните и предните.Задните много тъмни предните 30% що е така ли ми щот ме кефи бе колега.И не мисля че затъмнените стъкла са предпоставка за птп от Март месец до сега нямам таковаА какво ще кажеш за фабрично затъмнените стъкла и тяхните глави ли ще късаш.да вземем да предопредим производителите да не правят че тук в Бг има човек дето къса глави на такива водачи със затъмнени предни стъкла.Защо фабрично затъмнени може а другите не?Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Коментар
-
bubachko написа:А за хората с (нефабрички) тъмни стъкла дето казват, че помагало против пек и нощни фарове - има и други къде по-хубави решения - поларизационни филтри (и очила), UV-филтри и позлатени прозорци, които определено не намаляват видимостта. Особено последните помагат много и за топлоизолация, използват се и по влаковете по северните държави. Защо ли не ползват просто затъмнение? Е, определено не струва 20-30-50 лева за всички прозорци, за едната гъзария...Opel Astra J B14NET LPG / Daihatsu Terios
Chevrolet Aveo
Коментар
-
dasteri777 написа:При мен също не е от гЪзария както казах не трябва да виждат човека който седи до мен.Плюс това ми е кеф ей така понякога когато съм на някой паркинг със компания да и изхлузя гащичките не знам що ма мноо ме кефи.LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
Grande Punto 1.2 LPG
Коментар
-
bubachko написа:Проблема е, че при затъмнени предни прозорци в сумрака и огледалата са от другата страна на фолиото
Коментар
-
Immortal написа:bubachko написа:Проблема е, че при затъмнени предни прозорци в сумрака и огледалата са от другата страна на фолиотоВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар