Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фолио на стъклата

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

:D Кои съвети, знаеш ли не е лошо да почнеш първо да четеш когато някой ти пише нещо, и чак когато успееш да осмислиш написаното, тогава да отговаряш :D

Коментар

А ти се научи да уважаваш мнението на другите и от време на време да се замисляш дали случайно не си се объркал.Ай стига със спама - мнението ти за затъмнените предни стъкла е абсурдно и не напразно това се забранява от закона. Прочети чл. 105 от ЗДвП.
      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Винаги съм приемал мнението на другите, но не приемама да ми го налагат, което ти се опитваш да направиш. И ето нещо за което съм съгласен с теб, че е време да се спре спама в тази тема.

Коментар

Колегата дето къса глави ела да скъсаш моята щото на мен са ми тъмни задните и предните.Задните много тъмни предните 30% що е така ли ми щот ме кефи бе колега.И не мисля че затъмнените стъкла са предпоставка за птп от Март месец до сега нямам таковаА какво ще кажеш за фабрично затъмнените стъкла и тяхните глави ли ще късаш.да вземем да предопредим производителите да не правят че тук в Бг има човек дето къса глави на такива водачи със затъмнени предни стъкла.Защо фабрично затъмнени може а другите не?
          Е46 330d 2++

Коментар

dasteri777 написа:
            И не мисля че затъмнените стъкла са предпоставка за птп от Март месец до сега нямам такова
            Един път ми се наложи да паркирам едно такова нещо с тъмни джамци, по здрач (не напълно тъмно) на паркинг пред блок... Еми все едно някой ме накара да паркирам на непознато място със завързани очи. Са си представям какво се вижда по здрач по пътищата, особено ако караш и разсеяно... Тая работа с "до са ПТП не съм имал" е банална, това веднъж става, но в най-добрия случай само ти ще си размажеш задника на предния джам...
            dasteri777 написа:
            Защо фабрично затъмнени може а другите не?
            Защото така ги произвеждат. Защо не може да си направя колата като WV Арлекин? Защото не е така произведена, а онази е. Видяла жабата че подковават коня и вдигнала крака...

Коментар

dasteri777, затъмняването на предните е забранено от закона, ама теб щом те кефи - карай, ти си над закона
              "Без сърца, сме просто машини"
              Toyota Prius 1.5 Hybrid
              EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

dasteri777 написа:
                Колегата дето къса глави ела да скъсаш моята щото на мен са ми тъмни задните и предните.Задните много тъмни предните 30% що е така ли ми щот ме кефи бе колега.И не мисля че затъмнените стъкла са предпоставка за птп от Март месец до сега нямам таковаА какво ще кажеш за фабрично затъмнените стъкла и тяхните глави ли ще късаш.да вземем да предопредим производителите да не правят че тук в Бг има човек дето къса глави на такива водачи със затъмнени предни стъкла.Защо фабрично затъмнени може а другите не?
                ти си простак друго не мога да ти отговора, май няма и смисъл де
                Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
                Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
                Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++

Коментар

Аз съм със заводско затъмнени задни стъкла. Водят ги и термо...дрън-дрън някакви си.Не съм имал никакви проблеми с видимостта в която и да е част на денонощието, но виждам и усещам многото предимства - липсва заслепяване от нискотослънце ( есен, зима) през задния джам и фаровета на отзад движещите автомобили през нощта , по-непропусклива е за слънчевите лъчи и по-бързо се охлажда купето през лятото. На дневна светлина (според яркостта) различно тъмнеят задните джамове, но в никакъв случай това не е за сметка на видимостта отвътре...ПС: Мисля, че съвременните фолиа също не би трябвало да са с рискова за шофьора прозрачност. Иначе и аз не съм фен на изцяло затъмнен автомобил, още повече, ако противоречина Закона. Но пък усетих и разбрах смисъла на затъмнението и с разбиране го приемам.
                  A17DTС/S
                  Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

flippy89 написа:
                    dasteri777 написа:
                    ти си простак друго не мога да ти отговора, май няма и смисъл де
                    Е баси и късащия на глави се изказа,че и отворко бил.Простак е айде да не падам до твоето просташко ниво.Модераторите не го наказвайте за обида момченцето то не знае кво дума бедноста в неговия регион е затъмнила съзнанието му.
                    Е46 330d 2++

Коментар

M5kov написа:
                      dasteri777, затъмняването на предните е забранено от закона, ама теб щом те кефи - карай, ти си над закона
                      не бе пич не съм над закона ама я ми разясни защо фабрично може а не фабрично не?Ай да те видим всезнаещия
                      Е46 330d 2++

Коментар

И в предишната тема влезна с рогата, в тази също. Малко културка няма да ти навреди!
                        207 тиква автомат
                        новокромаджия 2.4 печка

Коментар

pplk написа:
                          И в предишната тема влезна с рогата, в тази също. Малко културка няма да ти навреди!
                          Никой не съм обидил и не на мен трябва да казваш това а на късащия глави той влезна така с рогите.аз пък от такива най се дразня.Англия,Австрия,Дания,и много други още е разрешено но те са по прости от нас явно.
                          Е46 330d 2++

Коментар

предните и страничните стъкла трябва да има определен процент пропускливост. Фабрично това може да бъде постигнато и фабрично този автомобил отговаря на изискванията за това. Т.е. всичко фабрично се приема като част от конструкцията на автомобила и не подлежи на допълнително озаконяване. Тази част не би трябвало да те затрудни особено, за да я разбереш. По закон допълнителното затъмняване на предните странични и челното стъкла е забранено по съвсем очевадни причини, обаче никой не е казал, че не можеш да го направиш и след това да минеш през комисия, която да одобре тази модификация по автомобила ти и да си джиткаш съвсем законно със затъмнените си стъкла.И на последно място офтопик - обзалагам се, че ревеш редовно от кочината България, в която живееш, нали? Е, лошата новина е, че ако искаш да живееш в нормална държава, то трябва да спазваш законите, както е в нормалните държави. За такива като теб трябва да има доволно високи глоби, за да им направят удоволствието доволно скъпо, както е в нормалните държави.И вече съвсем на последно място - не се дърви много, ще загубиш спора!П.С. във Великобритания не е разрешено - законодателството е същото, трябва да има определена пропускливост и наказанията са долу -горе същите. https://www.gov.uk/tinted-vehicle-window-rules П.с. 2 - сериозно, тоя спор никога няма да го спечелиш, тъй че спри да са излагаш!
                            Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Останах с впечатление, че си от България. Сори! :D :D :D БТВ В България е забранено да се управлява МПС със затъмнени предни стъкла, независимо дали са фабрични или не. Това по закон, ама у нас е врата у поле. Има изключение за инкасо автомобили. При вас в Австрия, Англия и Дания, не знам как е.
                              207 тиква автомат
                              новокромаджия 2.4 печка

Коментар

dasteri777 написа:
                                M5kov написа:
                                не бе пич не съм над закона ама я ми разясни защо фабрично може а не фабрично не?Ай да те видим всезнаещия
                                Законът го забранява, какво повече да обясня? Моля, придържайте се към добрият тон в комуникацията. Коледа наближава, нека бъдем малко по-добри
                                "Без сърца, сме просто машини"
                                Toyota Prius 1.5 Hybrid
                                EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Working...
                                X