Здравейте колеги,синковеца е решил да сменя Грандето с Крома,та ми заръча да поразпитам вещите и патили кромаджии(ако има такива разбира се)какво трябва да се гледа и внимава при покупката и как е като автомобил .Няма претенции за ДВГ ,автомат или ръчка.Важното е да е добро.Моля да пишат само колеги които са запознати с автомобила.Ако съм объркал раздела нека модераторите я преместят за коетое необходимо,пък ще черпя по кафе в ръченицата,то и без друго само това се пие.И бира ако някой иска няма да откажа.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане за Fiat Croma 2
Collapse
X
-
Immortal написа:Марто написа:За градско каране не е особено удобна заради габаритите.
Коментар
-
То, обикновено, кола се купува за комплексно ползване, така че това, че е голяма и "неудобна" за града, не е аргумент, понеже ще е толкова по-удобна за дълго шофиране извън града. Мен никога шофирането в града не е ме е притеснявало, за да си търся по-малка кола. Голямото си е голямо и удобно при всякакви условия. На когото му пречат габаритите, знаете приказката за кривата ракетаFiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
sugarboy написа:То, обикновено, кола се купува за комплексно ползване, така че това, че е голяма и "неудобна" за града, не е аргумент, понеже ще е толкова по-удобна за дълго шофиране извън града. Мен никога шофирането в града не е ме е притеснявало, за да си търся по-малка кола. Голямото си е голямо и удобно при всякакви условия. На когото му пречат габаритите, знаете приказката за кривата ракета
Коментар
-
Помолих колегите които карат този амтомобил за мнение и благодаря на отзовалите се макар и малко.Коментари от хора които са я виждали само на снимка не са желателни.Как къде и защо ще се кара и паркира си е негов проблемEX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.
Коментар
-
dimovdimitar написа:Помолих колегите които карат този амтомобил за мнение и благодаря на отзовалите се макар и малко.Коментари от хора които са я виждали само на снимка не са желателни.Как къде и защо ще се кара и паркира си е негов проблем
Коментар
-
stilo_new написа:dimovdimitar написа:Помолих колегите които карат този амтомобил за мнение и благодаря на отзовалите се макар и малко.Коментари от хора които са я виждали само на снимка не са желателни.Как къде и защо ще се кара и паркира си е негов проблемEX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
Коментар
-
Моя съвет е да гледаш обстойно за проблеми с хидравликата и скоростната кутия.Аз в момента имам проблеми със скоростите и вярвай ми това е най-счупената ръчна кутия на опел M32WR се води.В чужди форуми чета ,че има счупени на по 60-70 000 хил.км.Втора ръка е 1000 лв. в момента и няма гаранция .
Коментар
-
valioboy написа:Моя съвет е да гледаш обстойно за проблеми с хидравликата и скоростната кутия.Аз в момента имам проблеми със скоростите и вярвай ми това е най-счупената ръчна кутия на опел M32WR се води.В чужди форуми чета ,че има счупени на по 60-70 000 хил.км.Втора ръка е 1000 лв. в момента и няма гаранция .EX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
Коментар
-
pplk написа:Направо да ти давам моята? :D Гарантирано отгледан автоНобил!EX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар