Явно не е това форумът за подобна дискусия. Поне се радвам, че спомогнах за избора ви на филм. Дано след, като го изгледате не ви изглежда още по-абстрактна темата. :P Моля за ключ.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дрон. Чудо или напаст ?
Collapse
X
-
Нейчо,по скоро не е дошло времето за подобна тема. Дроновете все още са скъпа техника. Тези които са по китайските сайтове са по скоро детски играчки. Вярно е ,че има и по сериозни машини,но те са основно за видео заснемане. Гледал съм и аз клипове из нета на един ентусиаст със 100 малки дрона които го вдигнаха във въздуха за няма и 5 минутки. Просто има още какво да се развива в технологията ,че за да се появи реална полза от тях в ежедневието.Аз лично не мога да си представя да чакам няколко часа да му се заредят батериите за да го пусна да лети до магазина да ми вземе две бири. Предполагам си спомняш за обшинският дрон,който ще се поръчва по някаква програма за наблюдение над езерата. Цената му по спомен беше към 140 000лв.В голямото наводнение на Ченгенето, водата завлече лодката на познат в едни тръстики. От земята нямаше как да се види къде е лодката. Прибегна до помощта на парапланерист да огледа района. Ако имаше дрон под ръка със сигурност щеше да му помогне в намирането на лодката.
Коментар
-
krasio_79bs написа:Нейчо,по скоро не е дошло времето за подобна тема. Дроновете все още са скъпа техника. Тези които са по китайските сайтове са по скоро детски играчки. Вярно е ,че има и по сериозни машини,но те са основно за видео заснемане. Гледал съм и аз клипове из нета на един ентусиаст със 100 малки дрона които го вдигнаха във въздуха за няма и 5 минутки. Просто има още какво да се развива в технологията ,че за да се появи реална полза от тях в ежедневието.Аз лично не мога да си представя да чакам няколко часа да му се заредят батериите за да го пусна да лети до магазина да ми вземе две бири. Предполагам си спомняш за обшинският дрон,който ще се поръчва по някаква програма за наблюдение над езерата. Цената му по спомен беше към 140 000лв.В голямото наводнение на Ченгенето, водата завлече лодката на познат в едни тръстики. От земята нямаше как да се види къде е лодката. Прибегна до помощта на парапланерист да огледа района. Ако имаше дрон под ръка със сигурност щеше да му помогне в намирането на лодката.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Пари нямаме Нейчо! А и има група хора които ще си изгубят работата при навлизане на подобни иновации. Нормално е тази група да се съпротивлява,все пак си пазят хляба хората. А и да ти кажа честно не намирам причина отчитането да става с дрон. Достатъчно е да се направи на принципа на електромерите. Отделно ,че най-вероятно при внедряване на подобна технология потърпевши от смяната на водомерите ще са гражданите. Едва ли ВиК ще сменят водомерите на хората за тяхна сметка. Па и някак си ми е по човешко да ми се усмихне инкасаторката насреща.С дрона не мога да си кажа две човешки приказки.
Коментар
-
Някой знае ли колко ми е личното пространство по вертикал и съответо като частна собственост? Трябва да се въоръжаваме с нещо такова http://tfa.bg/category/51/muhi.html и да го наречен "дрон убиец", ще ги трепя като мухи ако ми се пречкат.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Пари нямаме Нейчо!А и има група хора които ще си изгубят работата при навлизане на подобни иновации.Едва ли ВиК ще сменят водомерите на хората за тяхна сметка.С дрона не мога да си кажа две човешки приказки.A17DTС/S
Коментар
-
M5kov написа:
Коментар
-
Дрон - рибар.https://www.youtube.com/watch?v=93nC...fBJmngТова наистина жужи, като пчела. :DA17DTС/S
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар