Това чудо на техниката кротко и тихомълком започна да навлиза в живота ни.Той ( дронът) явно има големи възможности, а и в бъдеще ще притежава необятен плац за развитие, усъвършенстване и реализация.Гледам, че вървят експерименти и го впрягат в какво ли не - в доставка на пратки, в бърза медицинска помощ, в любителско видео-заснемане, шпионаж,военно дело, разузнаване, игри, в селското стопанство... Интересно ми е до къде ще се прострат възможностите на този летателен апарат и ако един хубав ден създателите му преодолеят семплите му все още - товароносимост и сигурност ( видно е, че се работи в тази насока) мислите ли, че може да се превърне в превозно средство впоследствие. Интересно е, че в днешно време цените за придобиване на подобни машинки варират от 50 до 10 000 лева, като разликата в цената е изразена чрез различните мобилност, сигурност, преход с едно зареждане, възможности за самозареждане, товароносимост. Ако се запази тенденцията дронът да бъде достъпен ( почти за всеки ) дали няма да навлезе масово още "утре" в ежедневието ни и мислите ли, че ще пострада сигурността и правото ни да живеем свой личен живот на високите етажи или пък в къщата, чийто двор сме оградили и/или скрили от чужди очи и лоши помисли ? А ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дрон. Чудо или напаст ?
Collapse
X
-
M5kov написа:Личен живот? Какво беше това? С комшиите от съседния блок отдавна сме на "ти"A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
https://www.youtube.com/watch?v=bHrB5VCVvlUВиж с дрончета какви хубави клипове ставатФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
https://www.youtube.com/watch?v=YViNlIWR-nYА де беше туЙ нещо, ГаТ пръсках над 20 декара лозе през лето 1998-мо.? Иначе едно дрон-че ( ориентировъчен размер 25 Х 25 см.) с цена около 250 лева и с що годе прилична камерка ще върши идеална работа в колата, като съгледвач за КАТ и задръствания...A17DTС/S
Коментар
-
Ей в тоя, по мое мнение добър филм, който препоръчвам, е основното приложение на дроновете http://www.imdb.com/title/tt3297330/...nm_flmg_act_10 Иначе относно личния живот и папарашките дронове - не разбирам какво да ме притеснява. Аз не съм известен та да се крия - ако случайно някой ден ми пратят дрон да ме снима, ще си го размахам на камерата
Коментар
-
Дронове има от около 7-8 години. Тогава горе-долу се появиха достатъчно леки батерии и евтин софтуер, който да управялва машини с повече от 1 перка. Но един дрон излизаше над 2000$, леки камери също нямаше. Станаха модерни, защото им падна цената и техниката напредна. Не е да ги е нямало. При ресурс на работа под 20 минути обаче...реалното приложение на дроновете за нещо различно от забавление обаче...доста години още ще си остане мечта.
Коментар
-
geo_g написа:dikanio написа:........ та да се крия - ако случайно някой ден ми пратят дрон да ме снима, ще си го размахам на камератаПри ресурс на работа под 20 минути обаче...реалното приложение на дроновете за нещо различно от забавление обаче...доста години още ще си остане мечта.A17DTС/S
Коментар
-
ntodorov написа:geo_g написа:dikanio написа:........ та да се крия - ако случайно някой ден ми пратят дрон да ме снима, ще си го размахам на камератаПри ресурс на работа под 20 минути обаче...реалното приложение на дроновете за нещо различно от забавление обаче...доста години още ще си остане мечта.Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
-
Хора, яжте си сланинката, пийте си ракийката, гледайте си семействата, ако някой иска да знае нещо за вас ше го разбере с дрон, мрон или без него.Наздравичката!!!Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
fihi написа:Хора, яжте си сланинката, пийте си ракийката, гледайте си семействата, ако някой иска да знае нещо за вас ше го разбере с дрон, мрон или без него.Наздравичката!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар