По-добре е да замълчиш и да те помислят за глупав, отколкото да си отвориш устата и да премахнеш всички съмнения за това!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Такса за автомобили от провинцията, влизащи в столицата?!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
kiro_of_the_day написа:По-добре е да замълчиш и да те помислят за глупав, отколкото да си отвориш устата и да премахнеш всички съмнения за това!A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:ВО защо си мислиш, че теб визирам?A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Вие с тея пепелници ще ме съсипете и с поредния безсмислен спор. Имах възможност да поживея няколко години в Холандия, по времето когато Беатриче беше доста благосклонна към такива като нас. Та ходя си с един местен по улиците в Утрехт и си мятам фаса на земята и се усещам...нали ша са прайм на хевропейци, че съм направил нещо нередно и скачам да си го взема и да го метна в пепелник. Оня ме дръпва с егати изражението и ме пита какво по дяволите правя. Казвам му нали ала бала, че без да искам и да си хвърля фаса... Той знаете ли какво ми каза? Ами вика ми, я си го оставяй там да не стават проблеми. Питам "Що?" и отговора ме застеря: Ако всички правеха като мен знаел ли съм колко хора които работят за чистотата ще останат без работа!!!! Тука вий за един пепелникNissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
sportakus написа:Ха ха, хванахте се за гушите нали, това и се цели с такива предложения и странното, че винаги минава номера вместо всички да сме единни и да не допускаме подобни неща, ние почваме да се делим на софиянци и селяниЛибра 1,9 жтд 2000г. LX
Фиат Крома 1,9 2009г.
Ивеко Дейли 2.8 2006г. Ланча Делта 2.0 mjet 2008г.
Коментар
-
Проблемът е в простотията и невежеството, които са характерни както за народа, така и за управниците... Като се сетя само за това до къде я докарахме - премиера да ни брои цигарите, ракията и сланината... ако за друго протести я има, я не - то за ракията и казаните не съм сигурен...Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
-
sportakus написа:вместо всички да сме единни и да не допускаме подобни неща, ние почваме да се делим на софиянци и селяни
Коментар
-
Тия дУпЕтати пак намериха за какво да ни скарат, пуснат някоя думичка и виж колко народ във форума извади ножове и пищови. Това ми напомня едно време в казармата имахме един готин пич, софиянец беше момчето,бъзикаше се с всички и с всичко много тънко, но никой не му се връзваше. Та той си правеше номера като депутатите, пусне някоя въдица и заставаше отстрани и гледаше сеира на другите.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
BO написа:После ще променят закона така, че колата задължително да е регистрирана в общината по постоянно местожителство.
Коментар
-
http://www.investor.bg/biudjet-i-fin...udjeta-207219/ Въобще предложението на киро гела е абсурдно, дори повече от недоразумението трибуна моци, която си построи с държавни пари.
Коментар
-
dasteri777 написа:Най добре ще да е на шопетата да им сложат такса още като видят табелата край на Софийска областТръгне ли към провинцията такса веднага,да им. ..... на умрялата софия.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
кола
Така е щото политиците са много алчни и нямат спиране на кражбите и само гледат да вземат още пари от народа Какво пречи държавна фирма да прави пътищата с евро парите .Естествено на ниски цени .Повечето главни проекти в София са от евро пари .Значи цялата държава има прави да ползва направеното или купеното трамваите и метрото например.Ако в Пловдив или Благоевград сложат такса преминаване какво правим
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар