Е па ти не знаеш ли "Погрешен завой" е сниман оттатък Горни Богров.Ей тая Фандъкова ше фане да вземе да ме принуди да се оженя и да си сменям личнат карта и номерата. Бря жена ми не успя ама тая ще успее.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Такса за автомобили от провинцията, влизащи в столицата?!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
BO написа:общината, в която реално се използва колата.
Коментар
-
BO написа:kiro_of_the_day написа:И кои са "полагащите" се данъци бе пич? Я ни светни! :DVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Бе направо всяка област да вдига КПП-та и да се почваме ......Апропо , всички чужденци , които посрещам ги карам да пристигат в Букурещ , ама някои не слушат и поради сал тоз факт ми се налага да ходя в туй гнусно село , което по силата на някакъв парадокс е обявено за столица на държавата .FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Вие у Софията ако си хвърляте пепелниците по улиците - ние в по-малките села не правим така. Въобще земи се зАпри, че написа една камара щуротии...A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
За пореден път медиите ни подхвърлят изказване на някой си и се започват дискусиите...Президента ли го предлага, премиера ли, някой министър? Не виждам смисъл от допълнително напрежение в "цъфналата" ни държава."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Е за ей такива като тия, дали идеята, и заради разни други подобни работи, регистрациите в Испания от същите като нашите ги смениха с такива, които нямат териториално обозначение. По номера на колата няма как да разбереш къде е регистрирана.Аз много искам и у нас да стане така, макар че трудно ще проникне в кухите глави на много голяма част от народа, защо трябва да е така.А иначе - непременно ще заведа дело за дискриминация, ако това се въведе. Бъдете сигурни.И още - ще настоявам за реципрочност. Всички с коли С, СА и СВ да плащат при влизане в Ямбол. Да ги питам тогава селяните с лизингови коли кво ще правят Пък за Козлодуй не ми се говори. Тук всяка втора кола е с регистрация различна от ВР. Няма област, която да не е представена в града.Нещо като студентски град. Тука как ще става далаверата?!
Коментар
-
Румен_Хинчев написа:Бе направо всяка област да вдига КПП-та и да се почваме ......браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
slonikon написа:Румен_Хинчев написа:Бе направо всяка област да вдига КПП-та и да се почваме ......FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
Коментар
-
slonikon написа:Подкрепям тезата, ако ще се въвежда, то да е за всички и между другото си пробутвам отдавнашната мечта за децентрализацията на тая държава по посочения пример, уважаеми. :DFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
Коментар
-
sportakus написа:Ха ха, хванахте се за гушите нали, това и се цели с такива предложения и странното, че винаги минава номера вместо всички да сме единни и да не допускаме подобни неща, ние почваме да се делим на софиянци и селяниFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
Коментар
-
В тази тема лично аз виждам едно недоволство от един, който се мисли за софиянец и 20 пъти по толкова, които не се мислят за софиянци.Пък после софиянци имали проблем с тези, които са дошли от провинцията.Та даже и на един елементарен пример даден от жител на София ’скачат", където дори и име на град не е упоменат.Във фикс идеята си да скачат срещу софиянците дори не забелязват идеята на примера, а автоматично в мозъците им заместват буквите с градове спрямо личните си убеждения.Толкова ли не успяхте да схванете идеята на примера, който съм дал с едни елементарни буквичики? Хайде сега си изкарайте предубедеността от мозъците и пак го прочетете.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар