Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

На каква тарифа говорите и кой ви е оператора?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

На каква тарифа говорите и кой ви е оператора?

Сега е края на годината и от фирмата ми ще предложат пак някаква оферта, но още не знам каква е. Питам ви вас на каква тарифа говорите и според вас коя е най-тънка. Преди година реших да се включа в групата на фирмата ми и сключих договор за 1 година на Бизнес тарифата на Мтел, ама не що не ми харесва. Мтел-релакс ми харесва повече,

Бас ловя че ще ви предложат 30 мин безплатни в мрежата на М-тел за 10лв на месец + 1лв отгоре и 250мин безплатни разговори в мрежата а +2лв 500мин безплатни! Тея ги раздават с торбите тая година всеки приятел във фирма са му предложили това!
    Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
    Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

сега съм на Globulдоста време бях на МТел, но накрая просто се оляха и ми писнаха. Сега съм нещо май към фирма т.е. имам 300 безплатни минути на месец към хората в групата - най-вече жената е в групата и заради това. Тези 300 минути нямат изговаряне. Отделно 20 безпалтни минути към всички други (глобул, мтел, вивател, бтк и т.н.). След изговаряне на тези 300 минути, разговорите в групата са по 1 стотинка на минута Не помня точната тарифа след изтичане на тези 20 минути - беше различна за различните мрежи.На месец се плаща 12 лв (без ддс). Реално на мене не ми стигат тези 20 минути и плащам към 18-19 лв на месец. А щях да забравя - таксуват се първите 30 секунди от разговора първоначално за всеки започнат разговор. Някои го правят вече 1 минута и повече. За мене това също е от огромно значение.Готиното на групите по принцип е ако може да уредиш да сте близки хора - близки приятели или най-вече семейството, просто хора с които всеки ден се чуваш и тогава си най на далавера. А мисля че най-изгодни по принцип са фирмените групи т.е. взимаш 4-5 карти за хората около тебе и така
      Audi 1.8S златен талон

Коментар

това 500 безплатни + 2 лева е само в затворената група !Аз сега ползвам м-тел с полицейските карти ама вече ми писна ,имам си и вивател с 500 безплатни и сега се услушвам за поредната добра оферта ,3 телефона 3 оператора
        фиатче Браво 2.0

Коментар

Ползвам услугите само на "МТел":Една карта в група с тарифен план "Универсален+" - 13.90лв. (без ДДС) - 400 безплатни минути в групата, след което цена от 0.01лв./мин. в групата, 0.20лв./мин. цена на разговори извън групата, 0.37лв./мин. цена на разговори с други мобилни/фиксирани мрежи в страната Една карта "LOOP" - 15.00лв. (с ДДС) - 500мин, на цена от 0.01лв./мин. в мрежата на "LOOP" + два произволни номера от мрежата на "МТел", след което цената за разговори в "LOOP" мрежатастава 0.12лв./мин., а цената на разговори към всички останали мрежи в страната 0.39лв./мин. Като цяло плащам 32.00лв. месечно за тези две карти с които разполагам, а те обхващат 90% от разговорите ми в месеца и затова смятам, че са ми изключително изгодни и абсолютно достатъчни

Коментар

М-Тел Класабонамента е 10-12 лева ако не се лъжа30 мин към М-Тел и БТК20 ст към М-Тел, към други фирми с 30 % по-малков групата 500 мин, след това по 1 сткъм другите мрежи 40 сттова е без ДДСв цифрите не съм много ситурен, защото не го плащам аз
            2015 Renault Megane Expression GT
            2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
            Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

бях няколко години в мрежата на М-тел и нищо добро не ме споходи - 60 -70 лв. сметки. взех си една карта на Глобул и сметките ми паднаха наполовина. 9.60 - такса, 20 - безплатни минути към Глобул, 0.25 лв. към Глобул и 0.40- 0.45 лв. - М-тел,Вивател и Бтк. всичко с ДДС. говоря само с глобул и сметките са ми от 25 до 40 лв. нямам намерение да сменям тарифния план, а за оператора да не говорим. М-тел са най - пробитата фирма в България.
              UNO 1.0 FIRE & TIPO 1.4 I.E

Коментар

всичко е според човека...аз мразя да плащам такси... стига ми на домашния телефон... той е за да се говори с маминка, щото жената е от далече...имам си и служебен телефон без лимит / това не значи че прекалявам /и тъй - от 4 г. съм с една прима - към М-тел на 44 ст., всички останали - 55 ст. на минута - таксува се на минута разговор....най съм на далавера като пуснаха миналата година семейство и приятели - с 5 номера говориш по 23 ст. на минута / кво му плащаш / - жената, майка ми, кума, колегата и ..... сестра ми още е на глобул и не става месечна сметка - от 4 лева до 15 лева
                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Аз бях на Глобул - корпоративна сметка се водеше. Говорихме безплатно в групата и отделно 20 безплатни минути кам всички оператори - такса 20лв с ддс. Сега съм на Глобул Смарт с 500безплатни минути към 10 номера - 15лв с ддс. Първата е супер изгодна стига да имаш с кого да говориш.

Коментар

GLOBUL /промоция от преди 1 година - двугодишен договор/месечен абонамент - 6 лева20 безплатни минути към GLOBUL /мин. отчитане 30 секунди/, след 20-те безплатни - 19 ст/мин към GLOBUL 39 ст към М-Тel, БТК, VivaTelтова е без ДДСНа жената и дъщерята съм взел по една карта b-Connect и ако трябва да говоря с тях те ми "чукват" и аз се обаждам/ Плащам обикновено 10-15 лв/месец, без да говоря много /максимум 30-35-40 мин/месец/, и това лично мен ме устройва за момента :D .
                    BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
                    Среден разход на газ

Коментар

Края на 99-та си взех карти на мобилтел но никога няма да им простя сим картите по 280 лева и висенето на опашка от 5 часа за студенска с намаление 140 лв ( за жена ми). Отделно допълнителното плащане на клипове клирове и прочие, както и високите им сметки от по 70-80 лева... От 2002 съм на Глобул но не виждам смисъл да им минавам на новите тарифи - безплатни минути...дрън дрън като те копнат с това отчитане на 30 секунди или една минута наскоро си правих сметката че средния ми разговор е 10-15 секунди... Значи да си вдигна сметката двойно па макар и да се плаща малко по - молако на минута. Иначе ми е около 5 ст. в групата и 20 ст към Глобул, а 39 ст. към всички останали.
                      Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
                      Fiat Linea 1.3 Multijet'08
                      Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
                      http://forum.fiat-bg.org

Коментар

Аз бях на mtel с корпоративните им условия ама ми писна да ме правят на луд и да плащам по 80-90лв. и си взех globul 500 smart или нещо такова беше и сега с 10 човека се спуквам да говоря а с другите за 32ст на минута...а mtel-ския номер си ги прехвърлих на mtel relax 100 за 4лв месечна такса и 100 мин + 50смс към един номер.....та така за 19лв говоря 600мин + 50смса...а тия 11 номера са хората, с които ежедневно говоря и мисля че за зега това ми е играта
                        Punto HGT - total
                        Punto 1.2 16v Sporting - total
                        Punto 1.2 - alive
                        Toyota celica t23

Коментар

Mtel Relax 300 от доста време.Имам 300мин. безплатни с жена ми и 9 ст. навсякъде,по всяко време всичко за 20лв.

Коментар

bConnect Extreme за 9,99 лв + заредена за още 15 лв. = 12месеца х 15 минути (с глобул), с натрупване на неизговорените, и с 5 лв първоначално в картата, за разговори с другите мрежи. Е не излизат 320 минутите, ама на мен и 180 са ми много. Накъде към 13 - 14 стотинки излиза минутата като ги разделиш 25 лева. Инъче с М-тел си говоря от Примата (23ст. с 5 номера), а по коледа ще си взема и на Вивател пак предплатена. Вие хуубаво казвате - сичките тея минути ви излизали 15,20,30 лева, ама забравяте една подробност: "на месец"Първия ми договор беше три-годишен и от начало тарифата ми беше от 1,68 до 2,28 лева на минута, зависи с кого и в кое време от денонощието. Стига с тези договори! Мммм-тел прекалиха. Таксуват те какво ли не без да те предупредят. Ама то гласовата поща била пренасочване а то пишело, че се таксува, ами в чужбина разговорите с оператор се явявали разговори с България щото оператора бил там, не знам си още какво ... айде няма нужда. Аре, чао, довиждане, лека нощ, приатни сънища, мерси!
                            Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                            http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Абе педераските оператори печелят най-много от тактуването Обадиш се на някого за 5 секунди "къде си, тук съм, е сега идвам" и те рязнат за 30 секудни/или направо за минута. А в белите държави тактуването след първите 15 секунди е на всяка секунда. Поне човек знае какво говори и какво плаща. А ние тук плащаме 60 минути примерно, но едва ли сме изговорили от тях 30

Коментар

Working...
                              X